Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta + darilo ob nakupu!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 40 EUR

Ovitki za telefone

Katere vrste zaščit ponujamo?

Katere vrste zaščit ponujamo?

Katere vrste zaščit ponujamo?

Zakaj kupiti ovitek za telefon prav pri nas? Ker ponujamo najširšo izbiro v Sloveniji! Trudimo se, da imamo v ponudbi najbolj kakovostne in najbolj trendovske izdelke.

Pisali smo že o pomenu zašite mobilnega telefona ter vseh nevšečnostih, ki jih lahko prinesejo morebitne poškodbe pri padcih. Brez primerne in kakovostne zaščite je vaša naprava vedno podvržena poškodbam, saj so sodobni dizajni mobilnih naprav usmerjeni bolj k estetskemu kot praktičnemu vidiku. Zato je res pomembno, da napravo ustrezno zaščitite in jo tako brezskrbno in nemoteno uporabljate

V naši spletni trgovini boste našli širok nabor pestre, zanimive in kakovostne ponudbe ovitkov za mobilne naprave. In pri Top izbiri smo prepričani, da lahko zadostimo prav vsakemu okusu. Seveda pa poleg samih ovitkov ponujamo vse za POPOLNO zaščito vaše priljubljene naprave, tudi zaščitna stekla, premaze in dodatno opremo.

Na kakšen način lahko zaščitite vaš telefon ter med katerimi izdelki in materiali lahko izbirate, si preberite v nadaljevanju.

OVITKI ZA TELEFON

Najpomembnejša zaščita za vašo napravo je prav gotovo ovitek ali etui, s katerim izjemno zmanjšate tveganje za estetske ali mehanske poškodbe naprave. Na izbiro imate neskončne možnosti ovitkov vseh oblik in barv različnih proizvajalcev. V naši ponudbi boste našli klasične TPU ovitke, preklopne ovitke iz visokokakovostnega umetnega usnja, posebne ovitke priznanih blagovnih znamk. Kar se tiče dizajna, so na voljo številne možnosti, od preprostih enobarvnih ovitkov, do ovitkov s poslikavo, potiskom, bleščicami in še in še. Vse naše ovitke odlikujejo tudi izjemno kakovostni materiali, izbirate lahko med različnimi, od upogljivega TPU gela, umetnega usnja, do trdega polikarbonata. TPU ovitki segajo tudi nekoliko čez rob prednjega zaslona in ga tako zaščitijo, poleg seveda hrbtne strani in robov telefona.

Ovitki Ringke

Ovitki Spigen 

ZAŠČITNA STEKLA ZA ZASLON

Kljub temu, da TPU ovitki segajo nekaj milimetrov čez rob zaslona in ga nekoliko zaščitijo ob padcih na ravne površine, se vaš zaslon lahko grdo poškoduje ob močnejših padcih in udarcih. Zato predlagamo, da svoj zaslon v vsakem primeru dodatno zaščitite s trenutno najkakovostnejšim zaščitnim steklom na tržišču, ki ga seveda najdete v naši ponudbi. Gre za kaljeno zaščitno steklo, narejeno iz čisto pravega stekla s trdnostjo 9H. Vsi vemo, da je poškodba zaslona za vsakega uporabnika zelo nadležna in povečini tudi precej draga, zato se ji splača izogniti.

NANO PREMAZ ZA ZASLON

Kot novost zaščite vašega zaslona vam predstavljamo poseben premaz, ki se imenuje nano glazura in podobno kot zaščitno steklo ščiti zaslon vaše mobilne naprave pred praskami in udarci. Premaz lahko hitro in enostavno premažete po ekranu vaše naprave in zaščita nemudoma deluje. Gre za zaščito, ki po učinkovitosti konkurira steklu, a je še bolj preprosta za namestitev. 

Predstavili smo vam najosnovnejši nabor naših izdelkov in vrste zaščit vaše priljubljene mobilne naprave, za večji spekter pa pobrskajte po naši pestri spletni trgovini, kjer  ponujamo širok nabor izdelkov po konkurenčnih cenah in jih tudi ekspresno hitro dostavimo. Pri Top izbiri ste v dobrih in varnih rokah!

Izognite se poškodbam svoje naprave in jo ustrezno zaščitite!

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2020 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne