Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 252 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "Slim armor" (gunmetal) za Huawei P30
Na zalogi
29,95€ (-13 %)
25,95€
Več
Prikazanih 1 - 24 od 252 izdelkov

Preklopni ovitki za Huawei P30

Preklopni ovitek priporočamo predvsem zaradi  njegove funkcionalnosti. Izdelan je iz kakovostnega umetnega usnja in ponuja vrhunsko zaščito vašega telefona pred poškodbami. S preklopnim ovitkom ste lahko popolnoma brez skrbi, saj je vaš telefon v celoti zaščiten. S tem se izognete morebitnim stroškom popravila, ki znajo biti precej visoki. Preklopni ovitek je eleganten in preprost. Njegovo magnetno zapiranje preprečuje odpiranje ovitka, kar pripomore k maksimalni zaščiti.

Gumijasti ovitki za Huawei P30

Prednost gumijastega ovitka je njegov vrhunski material. Tanka in prožna TPU guma je znanstveno testirana in zagotavlja res učinkovito zaščito pred poškodbami. Popolnoma se prilega vašemu telefonu ter ščiti njegovo ohišje in robove. Zaradi svoje oblike pa gumijasti ovitek zaščiti tudi zaslon pri padcih na ravne površine, saj sega nekoliko milimetrov čez rob zaslona.  To vam zagotavlja odprt zaslon in nemoteno uporabo vseh funkcij telefona.

Plastični ovitki za Huawei P30

Plastičen ovitek vam ponuja dobro zaščito telefona pred poškodbami in preprost dizajn. Radi ga uporabljajo poslovneži, ki želijo ohraniti uraden videz, kot tudi vsi tisti, ki imajo radi klasično preprostost. Plastičen ovitek vam ponuja kakovostno zaščito zadnjega dela in robov telefona, hkrati pa bo ob padcih na ravne površine zaščiten tudi ekran, saj oblika ovitka sega nekoliko čez prednji rob telefona. Ovitek ne bo motil delovanja vaše naprave, saj ji je popolnoma prilagojen in ne boste niti opazili, da ga imate.

Ovitek z bleščicami za Huawei P30

Ovitek vodne bleščice je izdelan iz kakovostne TPU gume, ki je napolnjena s tekočino z bleščicami, kar ovitku zagotavlja prav poseben motiv in videz. Material ovitka je izjemno kakovosten, prožen in tanek in se zaradi tega popolnoma prilega vaši napravi. Tudi oblikovan je tako, da ne moti delovanja funkcij, gumbov in kamere telefona. Ovitek vodne bleščice učinkovito ščiti hrbtno stran in robove telefona pred poškodbami, ker pa sega nekoliko milimetrov na prednjo stran, pa je ob padcih na ravne površine zaščiten tudi zaslon. Popestril bo videz vašega telefona in zagotovo ne bo ostal neopažen.

Ovitki Hybrid za Huawei P30

Ovitek hybrid zaradi svojega kakovostnega in prilagodljivega material vašemu telefonu nudi vrhunsko zaščito pred poškodbami. Prožna TPU guma se popolnoma prilega vašemu telefonu, ne moti delovanja njegovih funkcij in pušča odprt zaslon. Ker pa ovitek sega nekoliko milimetrov čez zaslon, je tudi ta zaščiten ob padcih na ravne površine. Ovitek hybrid je enostaven za namestitev in prijeten na dotik, ponuja tudi pestro izbiro barv, modelov in motivov .

Zaščitno steklo za Huawei P30

Predstavljamo najboljšo kaljeno zaščito ekrana doslej. Zaščitno steklo "Nuglas" 3D spada v vrh kakovosti na tržišču in dosega trdnost 9h. Izdelano je iz pravega kaljenega stekla in obdelano s premazom proti prijemanju prstnih odtisov. Zaradi tega je izjemno gladko in skorajda neopazno. Namestitev je zaradi posebne Japonske tehnike lepljenja izjemno preprosta in preprečuje nastanek mehurčkov.

Ovitki za Huawei P30! Poskrbite, da bo vaš Huawei P30 dobro zaščiten! Nikar ne tvegajte prask, odrgnin in razbitega stekla. Brez primernega ovitka za hauwei p30 je uporaba pametnega telefona lahko tvegana. Hitro naročite ovitek za Huawei P30, ki jih pri nas dobite po konkurenčnih cenah in brezskrbno uživajte v uporabi vašega telefona model naprave. Nudimo širok nabor ovitkov, ki bodo zadovoljili vse okuse – tudi najbolj zahtevne.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.