Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 186 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Prikazanih 1 - 24 od 186 izdelkov

Preklopni etui za Huawei P smart 2019

Preklopni ovitek bo vašemu telefonu nudil popolno zaščito. Je edini ovitek na tržišču, ki bo pred poškodbami ščitil tudi ekran, kar mu omogoča posebno magnetno zapiranje ovitka, ki poskrbi, da se ovitek ne odpira. Vaš telefon je tako vedno zaščiten pred najhujšimi poškodbami, vi pa brezskrbni pri uporabi.  Preklopni ovitek  je eleganten  in klasičen ter lahko lepo dopolni vaš stil. Poleg zaščitne funkcije vam ponuja še dodatno uporabnost. Lahko ga prepognete in uporabite kot stojalo, stranske reže na ovitku pa pridejo prav za shranjevanje, kartic, dokumentov, denarja. Preklopni ovitki so tudi zelo primerni za otroke in najstnike, ki mogoče niso tako pazljivi z napravami in jih hitreje poškodujejo.

Plastični ovitki za Huawei P smart 2019

Plastičen ovitek je priljubljen pri ljubiteljih preprostosti. Je diskreten in preprost za uporabo. Vašemu mobilnemu telefonu bo nudil učinkovito zaščito, hkrati pa boste lahko obdržali njen prvotni videz. Plastičen ovitek ščiti ohišje in robove telefona, hkrati pa tudi ekran, saj sega nekaj milimetrov na prednjo stran zaslona. Tako je zaslon zaščiten ob padcih na ravne površine, za dodatno zaščito pa svetujemo namestitev zaščitnega stekla. Za plastičen ovitek se odločajo posamezniki, ki želijo diskreten ovitek in nemoteno napravo.

Gumijast ovitek za Huawei P smart 2019

Gumijast ovitek sicer ne zavaruje celotnega zaslona kot preklopni ovitek, vendar mu zaradi svoje oblike vseeno nudi zaščito ob padcih na ravne površine. Ovitek namreč sega nekoliko čez prednji rob telefona na ekran. Izdelan je iz kakovostne in izjemno prožne TPU gume, ki nudi dobro zaščito in se v popolnosti prilega vaši napravi. Gumijast ovitek je preprost in zabaven za uporabo. Krasijo ga tudi zanimivi potiski, ki popestrijo videz vašega telefona.

Plastični ovitki za Huawei P smart 2019

Ovitek s privlačnim bleščečim motivom je poseben v naši ponudbi. Narejen je iz prožne TPU gume, ki je napolnjena z bleščicami. Guma se odlično prilega vaši napravi in jo ščiti pred poškodbami. Ovitek vodne bleščice je zato prijeten za rokovanje in povečuje oprijemljivost telefona, da ne zdrsne iz rok ali gladkih površin. Je zelo enostaven za namestitev in njegov zanimiv bleščeč detajl  vam bo zagotovo v veselje. Poleg tega, da boste imeli zaščiten zadnji del in robove telefona, pa ovitek sega tudi nekaj milimetrov čez rob zaslona in ga tako zaščiti ob padcih na ravne površine. Oblika ovitka ne zakriva zaslona, gumbov, kamere ter vhodov telefona, zato boste svojo napravo lahko nemoteno uporabljali.

Robustni ovitki za Huawei P smart 2019

Z izbiro ovitka hybrid ne morete zgrešiti. Je kakovosten, priročen, enostaven in nudi dobro zaščito pred poškodbami telefona. Kljub temu, da ovitek obdaja samo zadnji del in robove telefona, je ob padcih na ravne površine zaščiten tudi zaslon, saj ovitek sega nekaj milimetrov čez prednji rob telefona. Ovitek hybrid je izdelan iz prožne in tanke TPU gume, kar mu omogoča popolno prileganje vašemu telefonu. Zaradi tega tudi nobena funkcija telefona ni ovirana, odkriti so vsi gumbi,kamera ter vhodi. Idealna izbira za tiste, ki želite prost zaslon in zaščiteno napravo. Za popolno zaščito ekrana pa priporočamo dodatno namestitev zaščitnega kaljenega stekla.

Robustni ovitki za Huawei P smart 2019

Brez zaščitnega stekla je vaš zaslon nenehno izpostavljen poškodbam, zato je njegova namestitev precej smiselna. Prihrani vam lahko tudi visok strošek servisa oziroma menjave. Zaščitno steklo "Nuglas" 3D je izjemno kakovostno in dosega trdnost 9h, kar je največ doslej. Je tanko in gladko ter skorajda neopazno,narejeno pa je iz čisto pravega kaljenega stekla. Zaradi posebne Japonske tehnike lepljenja pa ga boste tudi z lahkoto namestili. Splača se.

Ovitki za Huawei P smart 2019 / Honor 10 Lite. Poskrbite, da bo vaš Huawei P smart 2019 / Honor 10 Lite dobro zaščiten! Nikar ne tvegajte prask, odrgnin in razbitega stekla. Brez primerne zaščite je uporaba pametnega telefona Huawei P smart lahko tvegana. Hitro naročite izdelke za telefon model naprave, ki jih pri nas dobite po konkurenčnih cenah in brezskrbno uživajte v uporabi vašega telefona model naprave.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.