Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 257 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "Rugged Armor" za Huawei Mate 20 Pro
Na zalogi
28,95€ (-21 %)
22,95€
Več
Prikazanih 1 - 24 od 257 izdelkov

Ovitek za telefon HUAWEI Mate 20 PRO

Katere vrste Ovitkov za Huawei mate 20 Pro poznamo?

Ovitki so v našem življenju skupaj z mobilnim prijateljem na isti vrednostni ravni kot varnostna čelada za rudarje v rudniku. Gre za stvar varnosti, ki je ne smemo zanemariti, saj sicer v nasprotnem primeru, se lahko zgodi najhujše. Vendar pa se nemalo kdaj vprašamo, katere ovitke je pametno kupiti in kateri niso nujno potrebni za našo varnost. Ravno sedaj bom odgovoril na vaše vprašanje.

 

Preklopni ovitek za Huawei Mate 20 pro

Preklopni ovitki so ovitki, ki so kot že ime predlaga, preklopni. To pomeni, da lahko varuje ohišje telefona in seveda najpomembneje, naš zaslon. Ste se kdaj vprašali, zakaj ima vaš prijatelj/-ica poškodovan zaslon, poln globokih in neličnih razpok? Tudi jaz sem se. A naposled sem svetoval svojemu kolegu, naj v zameno za stotine evrov, ki jih vlaga v mesečna, če ne že skoraj tedenska popravila, kupi preklopni ovitek in le-tega za ceno nekaj evrov. Če si upate verjeti ali ne, nikoli več ni bil servisu zaslonov. Preklopni ovitek je primeren za vse ljudi, še posebej pa za najstnike, saj so le-ti nemalokrat v nezavidljivi stresni situaciji in prav tako nemalokrat se v taki situaciji zgodi, da telefon zleti proti tlom brez naše vednosti.

 

Gumijast ovitek za Huawei Mate 20 pro

Gumijast ovitek v primerjavi s preklopnim je skoraj popolno nasprotje. Zakaj pa? No, stvar je v tem, da imajo gumijasti ovitek popolnoma drugačni ljudje kot preklopni ovitek. Gumijasti ovitek pripada ljudem, ki so bolj ljubitelj mehkega gumijastega prijema in jih ni strah, da bi jim telefon zletel naravnost na tla. Zgrajeni so iz TPU gume, ki je znanstveno priznana guma in je zatorej zelo primerna za uporabo in ščiti vašo mobilno napravo proti poškodbam na vsakem koraku. Ščiti tako ohišje, kot tudi stranski del telefona, kjer se najraje pojavijo, kakšne majhne zahrbtne praskice, ki uničijo in znižajo vrednost vašega mobilnika.

 

Plastičen ovitek za Huawei Mate 20 pro

Plastičen ovitek je popolnoma drugačen ovitek od prejšnje omenjenih dveh ovitkov. In sicer zato, ker je kot prvo, iz drugačnega materiala. Kot drugo pa ustreza popolnoma drugi skupini uporabnikov. Največkrat boste videvali uporabnike teh ovitkov v kakšnih pisarnah ali pa morebiti na nekoliko bolj uradnem mestu. Načeloma, a ne vedno, ta ovitek pripada ljudem, ki jih ni vseeno za izgled svojega telefona, a vendarle so previdni pri uporabi. Načeloma nadomestijo dodatno varnost z zaščitnim steklom.

 

Vodne bleščice za Huawei Mate 20 pro

Ovitek vodne bleščice s čudovitim motivom popestri vaš pametni telefon. Oblikovan je tako, da se popolnoma prilega napravi in sega nekaj milimetrov nad rob zaslona. To poleg popoldne zaščite pred poškodbami zadnjega dela in robov naprave, omogoča tudi zaščito ekrana pri udarcih in padcih na ravne površine. Ta preprost ovitek, izjemno enostavno snamemo ali namestimo na napravo, poleg tega pa ob njegovi uporabi, vse funkcije delujejo nemoteno. Prozoren bleščeč ovitek je narejen iz vrhunske upogljive TPU gume, ki je napolnjena s tekočino z bleščicami. Je tanek, moderen in atraktiven dodatek, saj vam poleg vrhunske zaščite ponuja tudi sijajen potisk, ki popestri videz vašega pametnega telefona. 

 

Ovitek Hybrid za Huawei Mate 20 pro

Ovitek Hybrid s čudovitim motivom popestri vaš pametni telefon. Oblikovan je tako, da se popolnoma prilega napravi in sega nekaj milimetrov nad rob zaslona. To poleg popoldne zaščite pred poškodbami zadnjega dela in robov naprave, omogoča tudi zaščito ekrana pri udarcih in padcih na ravne površine. Ta preprost ovitek, izjemno enostavno snamemo ali namestimo na napravo, poleg tega pa ob njegovi uporabi, vse funkcije delujejo nemoteno. Izdelan je iz upogljive in kvalitetne TPU gume, ki zaradi odlične oprijemljivosti ne drsi iz rok in ustvarja prijeten občutek v rokah. Je tanek, moderen in atraktiven dodatek, saj vam poleg vrhunske zaščite ponuja tudi sijajen potisk, ki popestri videz vašega pametnega telefona.

 

Zaščitno steklo za Huawei Mate 20 pro

Zaščitno steklo "Nuglas" 3D za Huawei P30, spada med sam vrh zaščit na trgu, saj zaščita doseže trdnost 9h, kar je trenutno najmočnejše steklo do sedaj. Kaljena zaščita je narejena iz pravega obdelanega stekla, ki je zelo občutljiv in gladek. Zaščitno steklo vsebuje tanek premaz, ki omogoča, da se prstni odtisi ne poznajo na napravi. Namestitev je enostavna in zabavna, saj mehurčki zaradi Japonske tehnike nameščanja preprosto izginejo.

Ponujamo vam širok nabor ovitkov za vaš Huawei mate 20 pro. Vaš telefon Mate 20 Pro se lahko poškoduje, če vam zdrsne iz rok in pade, tega pa si ne želi nihče. Poskrbite za ustrezno zaščito celotnega telefona mate 20 pro. Ovitki TPU nudijo odlično zaščito za model naprave, a ne pozabite tudi na zaščito stekla. Izbirate lahko med praktičnim zaščitnim steklom ali nano glazuro, ki jo preprosto premažemo po zaslonu pametnega telefona Mate 20 Pro. Za popolno in celostno zaščito izberite preklopni ovitek za model napreve, ki poleg zaščite nudi tudi prostor za shranjevanje kartic ali denarja. Če si želite biti na tekočem z akcijami, promocijskimi kodami in nagradnimi igrami, nas spremljajte na Facebook profilu. Vse željne dodatnega znanja in informacij o tehnologiji pametnih telefonov, vabimo na naš blog.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.