Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 214 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Prikazanih 1 - 24 od 214 izdelkov

Ovitki in etuiji za Huawei Mate 20 Lite

Preklopni etuiji Za Huawei Mate 20 Lite

Preklopni ovitki za Mate 20 Lite so zaradi svojega dizajna najučinkovitejša zaščita telefona na tržišču. Pred poškodbami varujejo tako ohišje telefona kot tudi zaslon. Nihče si ne želi poškodovanega, opraskanega telefona, zato je izbira etuija za Mate 20 Lite zelo smotrna.  Popravila telefona in menjava zaslona nas znajo zelo udariti po žepu, zato je strošek ovitka v primerjavi s tem res zanemarljiv. Največja prednost preklopnih ovitkov je vsekakor zaščita zaslona tudi ob najhujših padcih in udarcih, česar drugi ovitki ne omogočajo. Če želite biti res popolnoma brez skrbi glede svoje mobilne naprave in ji zagotoviti maksimalno zaščito, priporočamo, da izberete preklopni ovitek. Primeren je tudi za otroke in najstnike, saj pazljivost zanje ni prioriteta in jim telefon pogostokrat nehote pade po tleh. To se lahko zgodi komurkoli in v takem primeru je vaš telefon v celoti zaščiten le v preklopnem ovitku.

Gumijasti ovitki za Huawei Mate 20 Lite

Gumijast ovitek je poseben predvsem zaradi svojega materiala. Narejen je iz mehke in prožne TPU gume, ki naredi ovitek prijeten na dotik in zelo enostaven za uporabo. Če ste bolj sproščene in igrive narave, bo ta ravno pravšnji za vas. Material je znanstveno testiran in dokazan kot prijazen za uporabo in hkrati kakovosten za zaščito. Oblika ovitka je zasnovana tako, da ščiti ohišje in robove telefona, ki so ob padcih zelo izpostavljeni poškodbam in pokvarijo videz vaše naprave. V tem ovitku boste lahko še vedno imeli odprt zaslon in nemoteno uporabljali napravo.

Plastični ovitki za Huawei Mate 20 Lite

Plastičen ovitek po navadi ustreza kupcem, ki želijo ohraniti prvoten videz svoje naprave in so ljubitelji preprostega minimalizma. Uporabljajo ga predvsem ljudje v poslovnih krogih in vsi, ki želijo ohraniti resnejši in bolj uraden stil. Za plastičen ovitek se odločajo tisti, ki ne želijo skriti svoje naprave, vseeno pa jo želijo zaščititi pred poškodbami. Plastičen ovitek zaščiti ohišje in robove telefona, za zaščito zaslona pa priporočamo še zaščitno steklo, da bo vaša naprava v celoti zaščitena in v originalnem videzu.

Ovitek z bleščicami za Mate 20 Lite

Ovitek vodne bleščice je za tiste, ki ste radi nekaj posebnega. Narejen je iz kakovostne upogljive TPU gume, ki se popolnoma prilega vaši napravi in ji nudi vrhunsko zaščito. Oblikovan je tako, da pred poškodbami ščiti ohišje in robove telefona, ob padcih na ravne površine pa tudi zaslon, saj ovitek sega nekaj milimetrov čez rob zaslona. Zaslon je kljub ovitku odprt in lahko vse funkcije telefona uporabljate nemoteno. Prozoren bleščeč ovitek je napolnjen s tekočino z bleščicami, kar mu daje posebno igrivost in privlačnost, saj se motiv bleščic nenehno spreminja.  Je zelo enostaven za uporabo, vaš mobilni telefon pa bo s tem ovitkom postal vaš modni dodatek.

Ovitki Hybrid za Mate 20 Lite

Ovitek Hybrid bo s svojim dizajnom popestril vaš telefon. Narejen je iz upogljive TPU gume, zato se njegova oblika popolnoma prilega vaši napravi. Material je res kakovosten, tanek in zelo oprijemljiv kar onemogoča nadležno drsenje telefona iz rok ali gladkih površin. Poleg tega, da bo zaščiteno ohišje in robovi telefona, bo zaščiten tudi ekran, saj ovitek hybrid sega nekoliko če prednji rob telefona na ekran. Tako je ekran zaščiten ob morebitnih padcih na ravne površine. Naše mobilne naprave se vsekakor splača zaščititi pred poškodbami, saj so stroški popravil lahko zelo visoki. In izbira ovitka hybrid vas ne bo razočarala. Je tanek, prijeten na dotik in preprost za uporabo.  Njegovi zanimivi in sodobni dizajni pa bodo dodali piko na i vašemu mobilnemu telefonu.

Zaščitno steklo za Huawe Mate 20 Lite

Zaščitno steklo "Nuglas" 3D je trenutno najmočnejše zaščitno steklo na tržišču. Dosega trdnost 9h in spada med vrhunska zaščitna stekla za vašo mobilno napravo. Gre za kaljeno steklo, izdelano iz pravega obdelanega stekla, ki je obdano s posebnim premazom proti prijemanju prstnih odtisov. S tem je videz vašega ekrana vedno brezhiben. Namestitev stekla je izjemno enostavna, posebna tehnika lepljenja pa preprečuje nastanek mehurčkov.

Ponujamo vam širok nabor ovitkov za vaš Mate 20 Lite. Vaš telefon model naprave se lahko poškoduje, če vam zdrsne iz rok in pade, tega pa si ne želi nihče. Poskrbite za ustrezno zaščito celotnega telefona Huawei Mate 20 Lite. Izbirate lahko med pestro ponudbo različnih tipov ovitkov in izberete najboljšega za vas in vaš Huawei Mate 20 Lite.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.