Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 249 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "Neo hybrid" (Bergundy) za Galaxy S10
Na zalogi
29,95€ (-17 %)
24,95€
Več
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "Liquid crystal" (Clear) za Galaxy S10
Na zalogi
27,95€ (-14 %)
23,95€
Več
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "Thin fit" (Matte black) za Galaxy S10
Na zalogi
28,95€ (-21 %)
22,95€
Več
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "Slim armor" (Matte black) za Galaxy S10
Na zalogi
31,95€ (-22 %)
24,95€
Več
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "tough armor" (Black) za Galaxy S10
Na zalogi
31,95€ (-13 %)
27,95€
Več
Ovitek Spigen Ovitek Spigen "tough armor" (Rose gold) za Galaxy S10
Na zalogi
31,95€ (-16 %)
26,95€
Več
Prikazanih 1 - 24 od 249 izdelkov

Preklopni ovitek za Galaxy S10

Preklopni ovitek je prava izbira za tiste, ki ne želite ničesar prepustiti naključju in imeti svojo mobilno napravo zaščiteno vedno in povsod. To je edini ovitek, ki bo vašo napravo zaščitil v popolnosti, kar mu omogoča tudi magnetno zapiranje, ki preprečuje odpiranje ovitka. Samo s tem ovitkom boste imeli zaščiten cel telefon, vključno z zaslonom, ki je njegov najobčutljivejši del. Ob morebitnih padcih in udarcih se po navadi poškoduje ravno zaslon, katerega popravilo je precej drago. In če se nam to zgodi pogosto, lahko popravila presežejo vrednost telefona. Zato je pametneje napravo zaščititi pred poškodbami in si prihraniti skrbi in stroške. Preklopni ovitek svojim kupcem zelo priporočamo, saj učinkovitejše zaščite telefona ne boste našli.

Gumijast ovitek za Galaxy S10

Gumijast ovitek se od preklopnega razlikuje po materialu in obliki. Tukaj je zaščiten zadnji del telefona kot tudi robovi, kjer se najraje pojavijo zahrbtne praskice in poškodbe, ki znižajo vrednost vaše naprave kot tudi skalijo njen prvotni videz. Prednost gumijastega ovitka je njegov mehek in prožen material, ki se vrhunsko prilega vaši napravi. Narejen je iz znanstveno preizkušene TPU gume, ki je izjemno dobra za zaščito in hkrati prijetna za uporabo. Če želite zanimiv in priročen ovitek, ne boste obžalovali te izbire.

Plastični ovitki za Galaxy S10

Prednost plastičnega ovitka je je zagotovo v tem, da boste lahko vseeno ohranili videz vaše naprave. Zanj se odločajo predvsem tisti, želijo obdržati preprost in bolj uraden stil, zato je zelo priljubljen med poslovnež in ljubitelji minimalizma. Plastičen ovitek omogoča diskretno in kakovostno zaščito, zato vas ta izbira ne bo razočarala. Če ne želite zakriti videza vaše naprave in jo hkrati zaščititi, izberite poleg plastičnega ovitka še zaščitno steklo, ki bo še dodatno in popolnoma neopazno  zaščitilo vaš ekran.

Vodne bleščice za Galaxy S10

Tale ovitek s čudovitim motivom vodnih bleščic bo popestril videz vašega telefona. Oblikovan je tako, da sega nekaj milimetrov nad rob zaslona, zato ob padcih in udarcih na ravne površine ščiti tudi ekran. Seveda pa je v popolnosti zaščiteno tudi ohišje in robovi naprave, ki so prav tako zelo izpostavljeni poškodbam in praskam. Ovitek vodne bleščice lahko preprosto snamemo ali namestimo na telefon, ter ga nemoteno uporabljamo naprej, saj ovitek ne moti delovanja funkcij ali gumbov. Narejen iz kakovostne TPU gume, ki je tanka in upogljiva ter napolnjena s tekočino z bleščicami. Prav bleščice mu dodajo moden in privlačen videz, ki zagotovo ne bo ostal neopažen in se bo lepo podal k vašemu stilu.

Ovitek Hybrid za Galaxy S10

Ovitek Hybrid je za tiste, ki si želite malce zanimivejši ovitek. Njegova oblika se popolnoma prilega vaši napravi, kar mu omogoča kakovostno zaščito. Ker ovitek sega nekoliko čez prednji del telefona, je ob padcih na ravne površine zaščiten tudi ekran, poleg ohišja in robov seveda. Tako imate zaščiteno napravo, ki jo lahko mirno uporabljate, saj oblika ovitka ne moti delovanja funkcij telefona. Ovitek hybrid je izdelan iz kakovostne TPU gume, ki je izjemno prožna, zato je ovitek enostaven za uporabo. Hkrati je material prijeten in oprijemljiv, kar precej olajša rokovanje s telefonom in prepreči morebitne zdrse in padce. Ker je oblika ovitka popolnoma prilagojena dizajnu vaše naprave, ovitek ne bo motil uporabe telefona in njegovih funkcij. Zanimiv in atraktiven potisk pa bo popestril videz vaše naprave.

Zaščitno steklo za Galaxy S10

Zaščitno steklo lahko prepreči katastrofo razbitja ekrana, zato je njegova namestitev precej smotrna. Zaščitno steklo "Nuglas" 3D doseže trdnost 9h, kar je najmočnejše steklo doslej in spada v sam vrh zaščitnih stekel na tržišču. Narejeno je iz pravega kaljenega stekla, ki je zelo gladko. Premazano je s posebnim premazom, ki onemogoča prijemanje prstnih odtisov na ekranu.  Posebna Japonska tehnika lepljenja omogoča res enostavno namestitev stekla brez neprijetnih mehurčkov.

Ne tvegajte, izberite kakovostno zaščito za vaš samsung Galaxy S10. Klasičen TPU ovitek ali preklopni ovitek, ki omogoča tudi horizontalno postavitev vašega Galaxy S10 – izbira je vaša. Preklopni ovitek za model naprave ponuja tudi prostor za shranjevanje kartic in denarja. Zaščitite svoj model naprave pred padci, udarci in praskami. Izberite TPU ovitek za Galaxy S10 in mu dodajte še zaščito za steklo.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.