Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 230 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Prikazanih 1 - 24 od 230 izdelkov

Zaščitno steklo za Galaxy A40

Zaščitno steklo je smotrna izbira za preprečevanje poškodb ekrana. Kaljeno steklo"Nuglas" 3D spada v sam vrh zaščitnih stekel na tržišču in dosega  trdnost 9h. To je najmočneje steklo, izdelano doslej, ki se ponaša s posebno Japonsko tehniko lepljenja brez mehurčkov. Narejeno je iz pravega kaljenega stekla in obdelano s posebnim premazom  proti prijemanju prstnih odtisov. Steklo je res vrhunsko in se ga na napravi skorajda ne zazna.

Ovitek Hybrid za Galaxy A40

Ovitek hybrid je izdelan iz vrhunske TPU gume, ki bo vašemu telefonu nudila kakovostno zaščito pred poškodbami. Oblika ovitka se popolnoma prilega vaši napravi, zato vse funkcije delujejo nemoteno, tudi gumbi in vhodi in izhodi telefona. Zaščiteno je ohišje in robovi telefona kot tudi zaslon, saj oblika ovitke sega nekoliko čez prednji rob telefona. Tako je zaslon zaščiten ob padcih na ravne površine. Ovitek je preprost in enostaven za uporabo, z lahkoto ga namestimo in snamemo zaradi prožnega materiala. Guma je tudi izjemno oprijemljiva, kar preprečuje zdrsljivost telefona iz rok ali gladkih površin. Če želite preprost in hkrati zanimiv ovitek, izberite tega. Poleg zaščite vam ponuja tudi privlačen potisk za popestritev videza vaše mobilne naprave.

Bleščični ovitek za Galaxy A40

Atraktiven ovitek iz vrhunske TPU gume, ki je napolnjena z vodnimi bleščicami, je prav poseben v naši ponudbi. Izberejo ga tisti, ki so radi modni in v trendu ali pa preprosto obožujejo bleščice. Material ovitka je tanek in upogljiv,kar omogoča popolno prileganje vaši napravi. Zaščiteno je ohišje in robovi telefona, zaradi njegove oblike, ki sega nekoliko čez prednji rob telefona, pa je ob padcih na ravne površine zaščiten tudi ekran. Ovitek s čudovitim bleščečim motivom zagotovo ne bo ostal neopažen, zato lahko z njim poudarite svoj stil. Je zelo enostaven za uporabo in ne bo motil delovanja funkcij telefona. Z ovitkom vodne bleščice dobite ovitek in modni dodatek v enem.

Polikarbonatni Trd ovitek za Galaxy A40

Plastičen ovitek se od ostalih razlikuje po materialu in po diskretnosti. Številni želijo ohraniti originalen videz svoje naprave, zato imamo zanje v ponudbi enostavne plastične ovitke, ki lepo zaščitijo mobilne telefone. Zanje se odločajo poslovneži in vsi tisti, želijo ohraniti videz svoje naprave in jo hkrati diskretno zaščititi. Za dodatno varnost zaslona pa po navadi namestijo še zaščitno steklo, ki prav tako neopazno ščiti prednji del telefona.

Mehek TPU ovitek za Galaxy A40

Gumijasti ovitki so zelo pogosta izbira naših kupcev. Sicer se zelo razlikujejo od preklopnih ovitkov, vendar kljub temu nudijo dobro zaščito. Izdelani so iz tanke in prožne TPU gume, ki je zelo kakovosten material za zaščito. Gumijast ovitek bo učinkovito zaščitil ohišje in robove vašega telefona, ki so ob morebitnih padcih precej izpostavljeni poškodbam. Hkrati pa boste lahko imeli odprt zaslon naprave. TPU guma je zelo enostavna za uporabo in prijetna na dotik, ovitki pa zabavni in igrivi.

Etui na preklop za Galaxy A40

Če ste naveličani konstantnih poškodb telefona in stroškov, ki ob tem nastanejo, vam priporočamo, da izberete preklopni ovitek. Preklopni ovitki so še vedno najučinkovitejša zaščita telefona pred poškodbami, njihovi elegantni dizajni pa lepo nadomestijo videz vaše naprave. Kar je najpomembnejše, imate poleg ohišja telefona zaščiten tudi njegov najpomembnejši del-ekran. Ravno ekran je najbolj izpostavljen poškodbam, praskam, razpokam, zato ga je v vsakem primeru dobro zaščititi in zakaj ne bi tega storili z eno potezo in zaščitili celotnega telefona hkrati. Predvsem otroci in najstniki so mogoče malce manj pazljivi s svojimi mobilnimi napravami in hitro pride do poškodb in nepotrebnih stroškov. Magnetno zapiranje še dodatno varuje mobilno napravo vedno in povsod, saj preprečuje odpiranje ovitka.

Ovitki za Samsung Galaxy A40. Ne pustite, da se vaš telefon razbije še predan ga začnete uporabljati! Zaščitite svoj telefon z zaščitnim ovitkov in steklo za tvoj Galaxy A40. Izbirajte med skoraj 300 različnimi ovitki za tvoj telefon!
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.