juuhuuu... Pomlad je tu! Praznujte z nami in izkoristite 10% popust na vse izdelke! Koda: CM10

Ovitki za telefone

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 40 EUR

Poišči etui za telefon tvoje znamke: Apple, Samsung, Sony, HTC, LG, Huawei. Preveriš pa lahko tudi ovitke za ostale znamke.

Iščeš etui za telefon?

Ste se kdaj spraševali, kako je biti brez praske ali pa manjše udrtine na telefonu? »Tudi jaz ne«, bi vam rekel pred nekaj leti. Nato pa sem po kar nekaj resnih popravilih kupil ovitek za telefon, ki ga imam še danes. Morebiti ovitek, katerega sem kupil takrat, sedaj ni v najboljšem stanju, a vendarle nimam nobenih udrtin oziroma prask na robovih telefona. Da ne omenjam zaslona! Kot večina študentov sem zelo živahne narave in rad tečem ter skačem naokoli v hitrem tempu. Preden sem si kupil preklopni ovitek, sem imel zaslon na popravilu kar štirikrat. Starši so me velikokrat nejevoljno premerili s pogledom, češ da neracionalno ravnam z denarjem, ki sem ga prejel od Zoisove štipendije. Verjeli ali ne, od takrat sem privarčeval na stotine evrov in nepotrebnih preglavic. Prav tako sem se nazadnje odločil za nakup zaščitnega stekla za zaslon ter kamero na zadnjem delu telefona. Ironično, že naslednji dan sem občutil, kako dobro kupčijo sem sklenil. Bil sem v parku z dvema najboljšima prijateljicama in kar na enkrat, ko smo se sprehajali po asfaltiranih stezah, mi je zletel mobilnik iz rok močno po tleh, naravnost na zaslon. Skoraj sem dobil srčni napad. K sreči mi je zaščitno steklo obvarovalo zaslon. Od tega dneva naprej sem globoko pri sebi sklenil sledeče: »Nikoli več ne bom hodil s telefonom brez zaščite, saj je najbolj pomembna funkcionalnost naprave.«     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Katere zaščite poznamo?

Poznamo množico zaščit za naše mobilne ljubljenčke. Omenili pa bomo le najboljše izmed najboljših, saj to tudi vsakega najbolj zanima.

TPU OVITEK

Gumijasti ovitek ali z drugo besedo TPU ovitek je eden iz med najbolj prodajanih tipov ovitka za telefon. Na vprašanje zakaj je pravzaprav enostavno odgovoriti. Gre za izredno lahek in rokam na otip ugoden ovitek. Prav zaradi slednje lastnosti je bil TPU ovitek v javnomnenjski anketi izbran za »najovitek leta 2019«. Kaj so njegove prednosti? Odlično se prilega telefonu. Z lahkoto ga lahko tudi po namestitvi odstranimo in ne pušča nobenih sledi po odstranitvi. TPU ovitek je lahko sestavljen iz širšega spektra materialov. V glavnem prevladujeta nekoliko trša ter mehka guma. Ta ovitek je najbolj primeren za tiste, ki ste vajeni počasnega tempa in vam telefon ne leti iz rok ali žepov prav pogosto, vendar se vam sem ter tja zgodi, da vam telefon nevede uide izpod nadzora.

PREKLOPNI OVITEK

Preklopni ovitek je bil izmed vseh ovitkov izglasovan za najboljši ovitek. Javnomnenjski rezultati kažejo, da naj bi nato vplivala površina, ki jo sam preklopni ovitek zaščiti. Ne zaščiti le zadnjega dela, vendar s svojim preklopnim delom zaščiti tudi zaslon. Kakor bi rekli naši stari starši: »Smo ujeli dve muhi na en mah«. Da pa ujamemo še tretjo muho, naj vam povem, da ima preklopni ovitek zaščito tudi ob straneh. In sicer ščiti ga TPU guma, ki skrbi, da se telefon ne opraska ob straneh. Ta telefonski ovitek je primeren prav za vse, tudi za najbolj mirne ali najbolj živahne razgrajače.

»RUGGED X« OVITEK

Rugged X ovitek je eden izmed stilsko najbolj izpopolnjenih ovitkov. Na to kaže že njegova sama izdelava, ki je zelo kvalitetna. Narejen je iz plastike, kar ga naredi toliko manj uničljivega kot npr. TPU ovitek. Ta ovitek je prav tako primeren za vse, s poudarkom za tiste, ki bi želeli imeti premium videz za majhno vsoto denarja. Odsvetuje se uporaba tega ovitka v primeru, da se zelo radi živahnogibljete po bolj razgibanem terenu. Vse poškodbe sodokaj dobro vidne na ovitku.

PC OVITEK

Plastični ovitki so eni izmed najbolj prepoznavnih ovitkov na trgu glede na njihovo funkcionalnost. Sloj kvalitetne plastike dobro zaščiti ozadje telefona, pri tem pa ne izgubi točk pri estetiki samega izgleda. Ta ovitek se najbolj priporoča za tiste osebe, ki imajo nekolik bolj umirjen tempo, za dijake, pa tudi za starejše ljudi na koncu koncev. Ne priporoča pa se njegova uporaba brez dodatnega zaščitnega stekla za ljudi, ki se ukvarjajo s kakšnimi bolj adrenalinskimi športi, bodisi plezanje, enduro kolesarjenje ipd.

Zakaj Etui-je kupiti pri nas?

Na vprašanje, zakaj kupiti ovitke pri TOPIzbira.si ni težko odgovoriti. Ponujamo kar neverjetnih 14.000 tipov ovitkov, zaščitnih stekel za različne predele telefona ter razno razne pripomočke za vašomobilno napravo. Poleg tega sodelujemo na trgu z ovitki že vrsto let, zato imamo veliko izkušenj na tem področju. Iz dneva v dan se učimo nove stvariin poskušamo le-te implementirati v našo prodajo. To pa še zdaleč ni vse. Nudimo tudi pomoč strankam tekom celotnega delovnega časa preko telefona. Le tako lahko strankam z našo pomočjo zagotovimo, da izberejo najbolj primeren ovitek, ki si ga lahkozaželijo.

Če vas nismo že dovolj navdušili za nakup ovitka ali morebiti katerega drugega artikla pri nas, naj vam povem sledeče. Smo zelo aktivni na socialnih omrežjih, kjer neprestano prirejamo različne nagradne igre za naše zveste sledilce. Doslej smo priredili že preko deset nagradnih iger na naši Facebook strani, kjer dnevno sodeluje veliko naših sledilcev. Naš odnos do tovrstne spletne prodaje je edinstven, saj nam je mar za naše kupce. O tem pričajo tudi zelo pozitivne ocene, ki jih dobivamo iz dneva v dan.

Verjetno pa zdaj mislite, da je to res vse. Zmotili ste se! Na naši spletni stran ponujamo veliko različnih popustov na artikle v redni prodaji, zato se splača sem ter tja pokukati k nam, da ne zamudite nore priložnosti. Prav tako pa smo zelo discipliniran, kar se tiče dostave. Naša dostava je ekspresna, torej dostavljamo vse artikle v roku enega dneva in nič več! In ker razumemo naše kupce, da kdaj pride do napake pri nakupu, vam zagotavljamo 100% varen nakup. Kaj to pomeni? To pomeni, da je možnost vračila kupljenega izdelka v 30 dneh od nakupa. Povejte, kaj več si lahko sploh želite?

To smo mi, TOPIzbira.si, iz dneva v dan predani našim zvestim kupcem.

Poišči ovitek za telefon tvoje znamke: Apple, Samsung, Sony, HTC, LG, Huawei. Preveriš pa lahko tudi ovitke za ostale znamke.

TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2021 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne