Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 265 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Prikazanih 1 - 24 od 265 izdelkov

Ovitki in etuiji za Samsung Galaxy J6 Plus 2018

Preklopni ovitek za Samsung Galaxy J6 2018 Plus

Za popolno zaščito vaše mobilne naprave pred poškodbami priporočamo preklopni ovitek. Ostali ovitki zavarujejo zgolj ohišje telefona, ta ovitek pa varuje tudi ekran, ki je velikokrat na udaru za praske in druge poškodbe. Skorajda več ni naprave, ki ne bi bila v ovitku, saj se uporabniki zavedajo njihove vrednosti in se želijo izogniti poškodbam in nepotrebnim stroškom servisa. Zato izbire preklopnega ovitka zagotovo ne boste obžalovali. Izdelani so iz kakovostnih in prijetnih materialov, izbirate lahko med številnimi barvami in motivi in si zagotovite elegantno in vrhunsko zaščito za svoj pametni telefon.

Gumijast ovitek za Samsung Galaxy J6 2018 Plus

Izbire gumijastega ovitka ne boste obžalovali. Izdelan je iz vrhunske TPU gume, ki je izjemno prožna in se v popolnosti oprime vašega telefona, kar mu omogoča dobro zaščito pred poškodbami. Material je tanek in oprijemljiv, zato je rokovanje s telefonom veliko lažje in varnejše. Oblika gumijastega ovitka ščiti zadnji del in robove telefona ter sega tudi nekaj milimetrov čez zaslon, kar mu zagotavlja zaščito pri padcih na ravne površine. Svoj telefon lahko tako nemoteno uporabljate in ste brezskrbni pred poškodbami. Za maksimalno zaščito pa priporočamo dodatno namestitev zaščitnega stekla.

Plastični ovitki za Samsung Galaxy J6 2018 Plus

Plastični ovitki so vedno priljubljeni med uporabniki mobilnih telefonov, saj so preprosti, neopazni in učinkoviti za zaščito pred poškodbami. Varujejo ohišje in robove telefona teh ob padcih na ravne površine tudi ekran, saj ovitek sega nekoliko milimetrov čez zaslon. Vsi tisti, ki imate radi klasiko in ne želite prekriti videza svoje naprave, boste s tem ovitkom zelo zadovoljni. Ne bo motil delovanja funkcij telefona, hkrati pa bo nudil potrebno zaščito. Za dodatno varnost ekrana priporočamo namestitev zaščitnega stekla.

Vodne bleščice za Samsung Galaxy J6 2018 Plus

Ovitek vodne bleščice bo vaši mobilni napravi nudil kakovostno zaščito pred poškodbami, hkrati pa ga lahko uporabite kot modni dodatek. Tekočina z bleščicami bo namreč ustvarila prav poseben motiv, ki bo obogatil videz vašega telefona. Material ovitka je kakovostna TPU guma, ki naredi ovitek prožen, oprijemljiv in enostaven za namestitev. Je tudi prijeten na dotik. Ovitek z vodnimi bleščicami se popolnoma prilega vaši napravi in ne moti delovanja njenih funkcij. Poleg tega, da ščiti ohišje telefona, pa zaradi svoje oblike ob padcih na ravne površine ščiti tudi ekran. Ovitek namreč sega nekaj milimetrov čez rob zaslona. Če želite ovitek, ki je nekaj posebnega, vas ta izbira ne bo razočarala.

Robustni ovitki za Samsung Galaxy J6 2018 Plus

Hybrid ovitki so sodobni in uporabni ter enostavni za uporabo. Zlahka se namestijo na napravo, kar jim omogoča prožna in tanka TPU guma, iz katere so hybrid ovitki izdelani. Ovitek je popolnoma prilagojen dizajnu vašega telefona in nič ne moti njegove uporabe. Vse funkcije, gumbi in vhodi telefona so vedno dostopni. Zanimivi motivi in kombinacije pa lepo popestrijo videz vaše naprave. S hybrid ovitkom imate zagotovljeno zaščito zadnjega dela in robov telefona, ob morebitnih padcih na ravne površine pa je zavarovan tudi ekran, saj ovitek sega spredaj nekoliko čez njegov rob. Za učinkovito zaščito ekrana lahko dodatno namestite še zaščitno steklo.

Zaščitno steklo za Samsung Galaxy J6 plus 2018

Odločitve namestitve zaščitnega stekla ne boste obžalovali. Strošek je zanemarljiv in vam prihrani nadležne in neprijetne poškodbe ekrana. Priporočamo zaščitno steklo "Nuglas" 3D, ki je narejeno iz pravega kaljenega stekla ter dosega trdnost 9h. Spada v sam vrh kakovosti zaščitnih stekel, poleg tega pa je obdelano s posebnim premazom, ki preprečuje prijemanje prstnih odtisov. Steklo je tako tanko, gladko in neopazno. Posebna Japonska tehnika lepljenja pa vam bo zelo olajšala namestitev na napravo.

 

Ponujamo vam širok nabor ovitkov za vaš Galaxy J6 2018 Plus. Vaš telefon Galaxy J6 2018 plus se lahko poškoduje, če vam zdrsne iz rok in pade, tega pa si ne želi nihče. Poskrbite za ustrezno zaščito celotnega telefona Galaxy J6 2018. Izbirate lahko med pestro ponudbo različnih tipov ovitkov in izberete najboljšega za vas in vaš Galaxy J6 2018.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.