Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 165 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Prikazanih 1 - 24 od 165 izdelkov

Preklopni etui za Samsung Galaxy A7 2018

Preklopni ovitek je najučinkovitejša in najpopolnejša zaščita vašega telefona pred poškodbami. Njegovo magnetno zapiranje preprečuje, da bi se ovitek odpiral, zato je vaš telefon vedno na varnem. Preklopni ovitek je edini ovitek, ki popolnoma zaščiti tudi vaš zaslon. S tem vam ni treba skrbeti za morebitne, praske, razpoke ali celo razbitje. Popravila poškodb nas lahko močno udarijo po žepu, zato jih je smiselno preprečiti. Preklopni ovitki so oblikovani elegantno in dajejo vtis urejenosti, odlikujejo pa jih tudi kakovostni  in sodobni materiali.

TPU ovitki za Galaxy A7 2018

Gumijasti ovitek je narejen iz prožne TPU gume, ki se v popolnosti prilega vašemu mobilnemu telefonu in mu nudi kakovostno zaščito pred poškodbami. Zavarovano bo ohišje in robovi telefona, njegove funkcije pa bodo delovale nemoteno. Za  zaščito ekrana pa lahko dodatno namestite zaščitno steklo. Guma je mehka in oprijemljiva, kar olajša rokovanje s telefonom in prepreči njegovo drsenje iz rok ali gladkih površin.

Plastični ovitki za Galaxy A7 2018

Plastični ovitki so zelo priročni, predvsem pa precej neopazni za vse tiste, ki ne želite zakriti svojega telefona. Mnogi ljubitelji minimalizma in preprostosti se zanj odločijo prav zaradi tega. Plastični ovitek dobro varuje vašo napravo pred poškodbami in je hkrati zelo diskreten in neopazen. Vaši napravi se popolnoma prilega in ne moti delovanja njenih funkcij. Za dodatno zaščito priporočamo namestitev zaščitnega stekla za ekran, da boste lahko res mirni, vaša mobilna naprava pa varna pred poškodbami.

Vodne bleščice za Galaxy A7 2018

Gumijast ovitek, napolnjen s tekočino z bleščicami, lahko predstavlja tudi vaš modni dodatek. Brez dvoma je to ovitek, ki izstopa in ne ostane neopazen. Če imate radi bleščice in ste radi v trendu, vas bo navdušil. Narejen je iz tanke in prožne TPU gume, je preprost za namestitev in prijeten na dotik. Poleg tega, da ščiti zadnjo stran in robove telefona, je zaradi njegove oblike,ki sega nekoliko na prednjo stran, zaščiten tudi zaslon. Oblika ovitka z bleščicami je popolnoma prilagojena dizajnu vašega telefona, zatone prekriva gumbov, kamere ali vhodov in izhodov. Vse boste lahko uporabljali nemoteno. Za vse, ki želite več kot le ovitek, je tale s čudovitim bleščečim motivom kot nalašč za vas.

Ovitek Hybrid za Galaxy A7 2018

Ovitek hybrid je izjemno uporaben. Odlikuje ga kakovosten material, ki mu zagotavlja prožnost in oprijemljivost za boljše prileganje napravi in večjo varnost pred poškodbami. Ovitek ščiti ohišje kot tudi ekran ob morebitnih padcih na ravne površine, saj njegova oblika sega nekoliko čez prednji rob telefona. Upogljiva TPU guma je kakovostna in znanstveno testirana, ovitek pa enostaven za namestitev in rokovanje. Dizajn je prilagojen obliki vašega telefona, zato ovitek hybrid ne prekriva gumbov, kamere in vhodov. Navdušila vas bo tudi pestra izbira hybrid ovitkov, ki s svojimi motivi in variacijami zadostijo številnim  okusom.

Zaščitno steklo za A7 2018

Namestitev zaščitnega stekla vsekakor zelo priporočamo, saj nam poškodbe ekrana lahko prinesejo nevšečnosti, predvsem pa visoke stroške. Zaščitno steklo "Nuglas" 3D je najmočnejše zaščitno steklo, izdelano doslej in doseže trdnost 9h. S posebno Japonsko tehniko lepljenja g boste zlahka namestili na zaslon,njegova površina pa je gladka in tanka. Zaščitno steklo je premazano s posebnim premazom, da se prstni odtisi ne prijemajo nanj.

Ponujamo vam širok nabor ovitkov za vaš Galaxy A7. Vaš samsung galaxy a7 2018 naprave se lahko poškoduje, če vam zdrsne iz rok in pade, tega pa si ne želi nihče. Poskrbite za ustrezno zaščito celotnega telefona Galaxy A7. Izbirate lahko med pestro ponudbo različnih tipov ovitkov in izberete najboljšega za vas in vaš Galaxy A7.
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.