Jesenska akcija! Padajo listi in cene! Za vas smo pripravili ekskluzivno ponudbo. 25% popust na vse produkte Koda: topfall25

Ovitki za telefone

0
Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4
Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4

Kaljeno zaščitno steklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4

Izdelek si trenutno ogleduje 5 obiskovalcev
Na zalogi samo še 1 kos

Kaljeno steklo z revolucionarnim načinom vgradnje - če ste se tega vidika med uporabo kaljenega stekla bali, so vaše težave pravkar rešene! Kaljeno steklo je pritrjeno z montažnim okvirjem, ki je popolnoma prirezan na sprednji strani telefona, zahvaljujoč kateremu ga lahko popolnoma postavite na zaslon. Proizvajalec je način sestavljanja poenostavil do te mere, da je povsem intuitiven za vsakega uporabnika.

Glas.TR EZ Fit je 0,2 mm debel premaz, ki je bil v procesu proizvodnje in utrjevanja utrjen na trdoto 9H. Zaradi tega je odporen na praske tudi v stiku z ostrimi predmeti, kot so ključi ali nož. Steklo je prekrito z oleofobno in hidrofobno plastjo, ki preprečuje, da bi prstni odtisi ali drugi onesnaževalci zapustili zaslon. Je kristalno čist in odlično odraža prikazane barve. Prav tako ne vpliva na občutljivost na dotik in je izjemno gladek, zato je užitek premikati prst po zaslonu. Steklo je namenjeno predvsem zaščiti zaslona pred praskami in zmanjšuje tveganje poškodb zaslona ob nepričakovanem padcu.

Paket vsebuje 3 stekla, 2 za sprednji del in eno steklo za ekran na zadnji strani poleg kamere. 

Steklo se reže samo na ravnem delu zaslona z reliefno strukturo, v skladu in na osnovi matrice, ki jo pripravi proizvajalec določenega modela telefona. Le takšen rez stekla bo zagotovil popolno združljivost z našimi zaščitnimi dodatki.
Zaradi različnega rezkanja robov zaslonov se lahko po namestitvi zaščitnega stekla na zaslon okoli zaslona pojavi nežen zračni avret. To je naravna situacija in je odvisna od samega zaslona.

Na zalogi (Naročila oddana do 16:00, dostavljena že naslednji dan)

Spletna cena: 29,95€

Sorodni izdelki

TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2023 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne