Poletje v stilu! 25% popusta na vse ovitke! Poskrbi, da bo tvoj telefon pripravljen na vse poletne dogodivščine. Uporabi kodo Poletje25! 

Ovitki za telefone

0

Kako preverim model svoje mobilne naprave?

Kako preverim model svoje mobilne naprave?

Kako preverim model svoje mobilne naprave?

Pogosto se zgodi, da naši kupci ne vedo natančno imena modela svoje mobilne naprave, kar pa je za izbiro pravega zaščitnega ovitka nujno. S tem se izognemo nepravilni izbiri in postopku reklamacije ter zamenjave ovitka. Je pa ob poplavi izbire mobilnih telefonov težko slediti vsem izdanim serijam, modelom in imenom naprav. Namreč, vsaka naprava na tržišču ima svoj naziv in kar je najpomembnejše, tudi svojo unikatno kodo, po kateri se razlikuje od drugih naprav.

Da vam olajšamo postopek izbire pravega ovitka za vašo napravo, smo za vas pripravili navodila, kako v vaši napravi preverite unikatno kodo, ki vas bo pripeljala tudi do natančnega modela vaše naprave. Možno je, da se postopek pri različnim modelih iste znamke nekoliko razlikuje, vendar prevelikih odstopanj ne bi smelo biti.

APPLE:

V vaši napravi pojdite v meni nastavitev oz. Settings in sledite postopku:

Settings -> General -> About -> Model

Kodo, ki je zapisana v vrstici »Model«, vpišite v internetni brskalnik (Google,…) in izpisal se vam bo točen model vaše naprave.

LG:

V vaši napravi pojdite v meni Nastavitve in sledite postopku:

Nastavitve -> Vizitka telefona -> Informacije o strojni opremi -> Št. modela

Kodo, ki je zapisana v vrstici »Št modela«, vpišite v internetni brskalnik (Google,…) in izpisal se vam bo točen model vaše naprave. Nekateri telefoni znamke LG imajo že v drugem koraku pri »Ime telefona« zapisan model naprave, vendar vseeno priporočamo, da preverite kodo, da bo podatek o modelu zanesljiv.

HUAWEI:

V vaši napravi pojdite v meni nastavitev Nastavitve oz. Settings in sledite postopku:

Settings (Nastavitve)-> System -> About phone (O telefonu) -> Model (Ime naprave)

Kodo, ki je zapisana v vrstici »Model (Ime naprave)«, vpišite v internetni brskalnik (Google,…) in izpisal se vam bo točen model vaše naprave. Nekateri telefoni znamke Huawei in Honor imajo tudi že pri »Device name« zapisan model, pri nekaterih je izpuščen drugi korak (System). Kljub temu priporočamo, da preverite kodo, da bo podatek o modelu zanesljiv.

SAMSUNG:

V vaši napravi pojdite v meni Nastavitve in sledite postopku:

Nastavitve -> Sistem -> O napravi -> Številka modela

Kodo, ki je zapisana v vrstici »Številka modela«, vpišite v internetni brskalnik (Google,…) in izpisal se vam bo točen model vaše naprave. Nekateri telefoni imajo tudi dodatno vrstico »Ime naprave«, kjer je zapisan model, vendar vseeno priporočamo, da preverite kodo za točno informacijo o modelu.

SONY:

V vaši napravi pojdite v meni Nastavitve oz. Settings in sledite postopku:

Settings -> About phone -> Model number

Kodo, ki je zapisana v vrstici »Model number«, vpišite v internetni brskalnik (Google,…) in izpisal se vam bo točen model vaše naprave. Nekateri modeli imajo manj korakov, da pridete do želenega podatka.

Navodila zajemajo trenutno najbolj priljubljene znamke mobilnih telefonov. V kolikor bi imeli težave s preverjanjem kode in modela vaše naprave, nas brez zadržkov kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Dosegljivi smo na telefonski številki 068 633 274 ali na elektronskem naslovu info@topizbira.si

Ko vam je znan model vaše naprave, boste v naši spletni trgovini našli širok nabor ovitkov, s katerimi lahko zaščitite vaš telefon. Pri obisku naše spletne strani v preglednem meniju najprej izberete znamko vaše naprave in nato še model ter začnete z brskanjem po zanimivostih naše ponudbe, prilagojene posebej za vaš model. Ko izberete svoje izdelke, jih preprosto z enim klikom dodate v košarico, izpolnite podatke za dostavo, opravite plačilo in izdelki bodo pri vas doma v roku enega delovnega dne. Če vrednost kupljenih izdelkov presega 35,00€, dostavo častimo mi! Želimo vam prijetno in zabavno nakupovanje! Top izbira!

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne