Poletje v stilu! 25% popusta na vse ovitke! Poskrbi, da bo tvoj telefon pripravljen na vse poletne dogodivščine. Uporabi kodo Poletje25! 

Ovitki za telefone

0

Kaj vse tvegamo z nezaščitenim telefonom?

Kaj vse tvegamo z nezaščitenim telefonom?

Kaj vse tvegamo z nezaščitenim telefonom?

Danes skoraj ni več posameznika, ki si ne bi lastil mobilne naprave. Ravno nasprotno, pametni telefoni so postali naši nepogrešljivi spremljevalci in so skorajda že izgubili svojo primarno funkcijo telefoniranja. Zaradi dovršenih tehnologij jih uporabljamo kot vir informacij, sodobnih komunikacij, pregledovalnikov, kot fotoaparat in podobno. Postali so nekakšno stičišče sveta. Kakšno vlogo ima zaščita vaše naprave in kakšne nevšečnosti si lahko prihranite, navajamo v nadaljevanju.

Občutljiva tehnologija in dizajn. Sodobni mobilni telefoni so zaradi dovršenih in naprednih tehnologij postali izjemno občutljivi. Kljub temu, da se proizvajalci naprav trudijo zaščititi programsko opremo, se naprava pri padcu lahko poškoduje. Tudi debelina pametnih naprav je vedno manjša in tako pri določenih napravah znaša manj kot centimeter. Prav tako so površine sodobnih mobilnih naprav večinoma obdane z izjemno gladkimi in drsljivimi materiali, zaradi česar so še bolj izpostavljene padcem in poškodbam, saj so manj oprijemljive in kljub pazljivemu ravnanju zlahka zdrsnejo tudi iz ravnih površin, iz rok, oblačil, torbic.

Možnost izgube podatkov. Sodobne mobilne naprave že zdavnaj niso več zgolj sredstvo telefoniranja in so na nak način prevzele vlogo naših osebnih asistentov. Ogromno ljudi jih uporablja kot mini prenosni računalnik in ima na njih spravljenih tudi ogromno podatkov, fotografij, stikov, zapiskov, opomb, dogodkov in drugih pomembnih informacij. Res da imamo možnost varnostnih kopij za vse podatke na telefonu, ampak roko na srce, mnogi se te možnosti ne poslužujejo in ob morebitni poškodbi ali celo prenehanju delovanja telefona izgubijo vse podatke. Marsikomu od nas se je to že zgodilo, mar ne?

Visoki stroški popravila. Vsak padec je za mobilno napravo lahko škodljiv ali celo usoden. Lahko se poškoduje ohišje, zaslon, programska oprema, v najslabšem primeru pa telefon preneha delovati. Odvisno od poškodovanega dela so temu primerni tudi stroški popravila, ki pa znajo biti precej visoki in včasih znašajo tudi do polovice vrednosti telefona ali več. Pri padcih in zdrsih je najbolj na udaru seveda zaslon, ki je tudi najobčutljivejši in najpomembnejši del naprave, vsaj za uporabnika. Brez delujočega zaslona nam naša naprava nič ne koristi, stroški zamenjave pa stanejo približno sto evrov. Če se nam poškodba naprave mogoče zgodi celo večkrat letno, bo strošek popravila celo presegel vrednost same naprave.

Estetski dejavniki. Zaradi izjemno gladkih zunanjih površin celotne mobilne naprave (vključno z zaslonom), se na njih pozna vsaka najmanjša praska. Naj še tako pazljivo ravnamo z napravo, je včasih že dovolj, da se malce močneje podrsa ob kos oblačila ali v torbici in se poznajo odrgnine na ohišju. Zelo občutljivi so tudi robovi naprav, ki ob morebitnem padcu hitro počijo in se razširijo v daljše razpoke na zaslonu. Najbolj so seveda moteče poškodbe zaslona, ki zaradi »touch« tehnologije velikokrat onemogočajo nemoteno uporabo funkcij in naprave nasploh. Razpokana in opraskana naprava vsekakor ni privlačna za oko in mogoče komu celo daje vtis neurejenosti in malomarnosti. Mobilno napravo se tako vsekakor splača zaščititi, saj je konec koncev njihova vrednost in njihov pomen v našem življenju veliko večji kot je bil včasih in nanjo redko kdo gleda le še kot na telefon. Za nekatere je celo statusni simbol, za nekatere nepogrešljiv del življenja, za nekatere vez z zunanjim svetom, za nekatere najpomembnejši vir informacij. Zato z nakupom ovitka ne zavarujemo le svoje denarnice pred nepotrebnimi stroški, ampak tudi del življenja, ki nam nekaj pomeni in si s tem prihranimo marsikatero nevšečnost.

Zakaj ovitek za telefon kupiti pri nas?

Ovitki za telefone so naša strast, zato se trudimo, da bi za vsak telefon imeli kar se da veliko izbiro, a hkrati le najbolj kakovostne artikle. Zato pri nas najdete izbiro najširše ponudbe ovitkov in etuijev v Sloveniji. Ker se zavedamo, da je čas zelo dragocena stvar, vam nudimo ekspresno dostavo, ki traja le 1 delovni dan. V kolikor vam izdelek mogoče ne ustreza, pa ga lahko v roku 30 dni brez razloga vrnete. Top izbira!

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne