Plačaš 2, dobiš 3! Ob naročilu 3 artiklov, najcenejšega podarimo! KODA: kupis2dobis3

Ovitki za telefone

0

Huawei predstavil novo napravo Huawei P smart 2019!

Huawei predstavil novo napravo Huawei P smart 2019!

Huawei predstavil novo napravo Huawei P smart 2019!

Pametni telefon za boljši pogled v svet in boljše fotografije. Zaslon Fullview Dewdrop omogoča boljši in jasnejši prikaz barv. Ste đe ponosni lastnik nanovejšega Hauwei-a P smart 2019? zaščitite ga! Ovitki za Huawei P smart 2019

Ohišje je zaobljeno, prefinjeno, 3D. Narejeno je iz kakovostnega materiala, ki spominja na keramiko. Je ergonomskih oblik. Pametni telefon je na voljo v dveh barvah: črni in avrora modri. Ker so pametni telefoni postali tako pomemben del sodobnega načina življenja, mora biti telefon, ki ga uporabljamo vsakodnevno, dovolj trpežen za vsakdanjo uporabo. Huawei je zato novi P smart zasnoval kot izjemno vzdržljiv telefon. Njegove komponente so bile podvržene zahtevnim testom v Huawejevih laboratorijih. Gumb za vklop in čitalnik prstnih odtisov sta tako na primer zmožna prenesti 200.000 pritiskov in še vedno ostati v odličnem stanju.

Dvojna AI kamera

Tehnologija umetne inteligence prepozna 22 različnih kategorij in 500 scenarijev v realnem času in samodejno optimizacijo nastavitev v realnem času. Dvojna kamera s 13 MP + 2 MP ima zaslonko f/1,8, s katero boste lahko naredili boom efekt in fotografije bodo polne podrobnosti. Tako lahko tudi popoln fotografski začetnik zajame odlične fotografije. Po za zaslugi posebnega sistema AI-stabilizacije pa lahko uporabnik zajame svetlo in podrobno sliko tudi ponoči. In to brez namenskega stojala.

Najboljše od vsega je, da pametni telefon samodejno zazna padce in kolikor je le mogoče umakne lečo, da bi preprečil škodo zaradi naključnega padca.

AI selfi umetnik

Sprednja kamera prepozna 8 različnih selfi scen in optimizira fotografije v realnem času. Popolna kombinacija za vrhunski portret.

Procesor Kirin 710 je narejen na 12 nanometrski tehnologiji in zagotavlja popolno ravnovesje delovanja in energetske učinkovitosti. Ker ima telefon GPU turbo funkcijo bo procesiranje grafično zahtevnih iger učinkovitejše, igranje pa še boljše.

Zmogljiva celodnevna baterija

S 3400 mAh zmogljivo baterijo boste uživali v nepozabnih posnetkih in se boste lahko bojevali v igrah. Avtonomija baterije omogoča do 10 ur brskanja po spletu prek omrežja 4G, do 18 ur neprekinjenega predvajanja videoposnetkov in do neverjetnih 96 ur neprekinjenega predvajanja glasbe. To vse so pokazali testi, narejeni v Huawejevih laboratorijih. Telefon je opremljen tudi s pametnim sistemom za upravljanje uporabe baterije, ki s številnimi ukrepi, kot je na primer samodejno zapiranje neaktivnih aplikacij, poskrbi za še daljšo avtonomijo.

Hitrost polnjenja se je povečala za 22 %, da lahko sledi vašemu življenjskemu stilu.

Ogromna shramba

Vsebuje 64 GB notranjega pomnilnika in podpira do 512 GB razširljive shrambe. Če ti dve številki združimo, ugotovimo, da ponuja celo boljše pomnilniške zmožnosti kot marsikateri računalnik. S takšno količino polnilnika uporabnikom ni treba skrbeti, da bi jim zmanjkalo prostora. Ves čas imajo tako na dosegu vse slike in dokumente, ki jih potrebujejo.

Odklepanje z obrazom

Odklepanje z obrazom omogoča hiter in varen odklep in dostop do podatkov na vašem telefonu.

Optimizirana zmogljivost in pametno nakupovanje AI

EMUI 9,0 omogoča hitro nakupovanje. Preprosto usmerite kamero v izdelek in pridobite povezavo do spletne trgovine, kjer ga lahko kupite. Novi EMUI skrbi za optimizacijo delovanja telefona in dodeljevanje sistemskih virov procesom, ki jih v danem trenutku najbolj potrebujejo. Omeniti pa velja še inovativen datotečni sistem EROFS (Extendable Read-Only File System), ki telefonu omogoča še bolj učinkovito odčitavanje in kompresijo datotek.

Udobje za oči

Način udobja za oči je certificiran TÜV Rheinland in filtrira škodljivo modro svetlobo, ki škoduje očem. Uporaba telefona je sedaj bolj udobna. TÜV Rheinland se ponaša s 146- letno zgodovino akreditiranja, ki zajema 6 glavnih področij strokovnih raziskav zaslonov in ponuja avtoritativno certificiranje zaslonov mobilnih telefonov.

Zaslon s premijskim dizajnom

Ta v diagonalo meri ki v diagonalo meri 15,8 centimetra oziroma 6,21 palca, zasnovan pa je v razmerju stranic 19,5 proti 9. Na vrhu zaslona se nahaja majhna zareza v obliki bisera, v kateri se skriva sprednja kamera, sicer pa se zaslon razteza skoraj povsem do robov telefona. Zaslon se lahko pohvali z visoko gostoto slikovnih pik, ki znaša 415 ppi (pixels per inch – slikovnih pik na palec), to pa mu omogoča tudi višjo ločljivost FHD+ (2340 x 1080 slikovnih pik). Če sem prištejemo še odličen barvni razpon, dobimo resnično prepričljivo vizualno izkušnjo.

 

Lastnosti Huawei P smart 2019 pametnega telefona:

Zaslon FullView diagonala 15,77 cm (6,21"), ločljivost 2340 x 1080 točk, 415 PPI

Samo zadnja kamera lahko prepozna 22 različnih kategorij.

Zadnja primarna kamera ima 13 MP, sekundarna pa 2 MP s podporo umetne inteligence

Sprednja kamera 8 MP

Odklepanje z obrazom

Čitalec prstnih odtisov

Ergonomično, stilsko oblikovano ohišje

Deluje z nano SIM- kartico

Vložišče za dodatno nano SIM-kartico ali spominsko kartico mikro SD

Funkcija za delovanje potrebuje HOTA posodobitev.

Tipična vrednost. Temelji na HUAWEI laboratorijskih testih

Čas pogovora do 1500 minut

Čas pripravljenosti do 800 ur

Telefon je v Sloveniji že na voljo. Maloprodajna cena telefona znaša 269,99 EUR.

To je telefon za vsestranskega uporabnika. Odlična izkušnja za dostopno ceno. Huawei P smart 2019 je primeren za uporabnike, ki se radi razlikujejo od drugih z lepimi fotografijami.

Primeren je tudi kot darilo. Primeren je za mlade in študente. Proizvajalec je razložil, da je bil Huawei P smart 2019 predviden privabiti študente in mlade s to zložljivo kamero, ki je povsem primerna za ljubitelje samoportreta, ki združuje najsodobnejšo tehnologijo in inovativno zasnovo, vse po privlačnih cenah.

Prvi Huawei P smart je Huawei predstavil leta 2017. Telefon srednjega razreda je ciljal predvsem na mlade uporabnike, ki so želeli odlično uporabniško izkušnjo za dostopno ceno. In prav to je skupaj z drznim dizajnom Huawei P smart dostavil. Novi Huawei P smart 2019 pa je v vseh pogledih še boljši od predhodnika. Vsebuje najnovejšo tehnologijo in svež dizajn ter prinaša še bolj dovršeno izkušnjo, ki bo zadovoljila dinamične potrebe sodobnih uporabnikov.

V Franciji se telefon prodaja od 14. maja po nekoliko višji ceni kot v Sloveniji. Lahko ga kupite v dveh barvah: modri in zeleni.

Novi telefon Huawei P smart 2019 lahko opišemo s tremi besedami: večji, pametnejši, ostrejši. V poplavi izbire telefonov in če ne iščete ravno najboljšega na tržišču ter ste pripravljeni prihraniti nekaj denarja, je telefon Huawei P smart 2019 pametna in zelo dobra odločitev.

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne