Plačaš 2, dobiš 3! Ob naročilu 3 artiklov, najcenejšega podarimo! KODA: kupis2dobis3

Ovitki za telefone

0

KAKO NAMESTIMO ZAŠČITNO STEKLO ZA TELEFON

KAKO NAMESTIMO ZAŠČITNO STEKLO ZA TELEFON

KAKO NAMESTIMO ZAŠČITNO STEKLO ZA TELEFON

Ste se odločili za namestitev zaščitnega stekla na vašem mobilnem telefonu? Dobra izbira! Stekleno zaščitno steklo je neprimerljivo boljše od plastičnega soizdelka iz večih razlogov: ponuja več zaščite, bolj gladko polzijo vaši prsti po zaslonu, se ne spraska prehitro in pri pravilni namestitvi, nima nobenih medplastnih mehurčkov, ki bi sicer nastali med zaslonom in zaščitnim steklom. Le-ti so namreč velikokrat razlog za nastanek zgodnjih razpok na zaščitnih prevlekah (bodisi plastičnih ipd.).

V tem kratkem namestitvenem tutorialu Vam bomo pokazali, kako poskrbeti, da bo Vaš telefon ohranjen za zelo dolgo časovno dobo.

Korak 1: Priprava

Najprej, si pripravimo delovni prostor.

Odprite paket zaslonske zaščite in poglejte, kaj Vam paket ponuja. V paketu sta sedve stvari. Prvo je seveda zaščitno steklo, drugo pa je alkohol-vtrt robček ali majhen platneni odrezek iz mikrovlaken (platnena krpica).

Korak 2: Čiščenje zaslona

To je najbolj pomemben korak vašega nameščanja, saj če ne boste dobro očistili vašega zaslona, potem se bo vaše zaščitno steklo zlepilo z morebitnim prahom, oljem ali kakšno drugo umazanijo. Tega ne želite, zato zelo dobro očistite vaš zaslon z priloženim robčkom.

Korak 3: Odstranite zaščitno plast

V tem koraku odstranimo zaščitno prevleko, ki ščiti zaščitno steklo. S tem, ko odstranimo zaščitno prevleko, se na eni strani pojavi plast, s katero bomo pritrdili zaščitno steklo na vaš telefon. Tiste strani, iz katere smo odstranjevali zaščitno prevleko, se NE DOTIKAJTE! Zaslonsko steklo v tem koraku držite ob strani / ob robovih.

Korak 4: Poravnava zaščitnega stekla in telefona

Sedaj poravnamo zaščitno steklo z vašim zaslonom. Zavedati se morate, da se vaše zaščitno steklo popolnoma prilagaja okvirju zaslona, zato bodite pozorni in natančni pri nameščanju. Ne pozabite, da v primeru, da se zvočniki na vaši napravi nahajajo na sprednji strani, jih ne prekrivate z vašim zaščitnim steklom. Podobno velja za sprednjo kamero. Pravzaprav, za sprednje kamere obstajajo posebna zaščitna stekla, katere v tem tutorialu ne bomo obravnavali.

Korak 5: Pritisk na zaslon

Ko je zaščitno steklo dobro prilagojeno in poravnano s telefonom, se lotimo pritiska na zaslon. Le-ta mora biti nežen, a dovolj močan, da se temeljito sprehodimo (oziroma podrsamo) po zaslonu telefona in utrdimo položaj zaščitnega stekla.

POZOR! V primeru, da storite napako, ki povzroči mehurček pod zaščitnim steklom ali, če morda zamaknete le-tega, ga nežno dvignite in ponovite korak 4 (poravnava zaščitnega stekla).

Ko je enkrat zaščitno steklo utrjeno, gladko pritiskamo s krpico ob zaslon, da odstranimo še morebitne najmanjše vrzeli zraka.

 

 

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne