Plačaš 2, dobiš 3! Ob naročilu 3 artiklov, najcenejšega podarimo! KODA: kupis2dobis3

Ovitki za telefone

0

TO SO NAJBOLJ zaželjeni MODELI TELEFONOV V DRUGI POLOVICI 2022!

TO SO NAJBOLJ zaželjeni MODELI TELEFONOV V DRUGI POLOVICI 2022!

TO SO NAJBOLJ zaželjeni MODELI TELEFONOV V DRUGI POLOVICI 2022!

Bistre glave designerjev vedno najdejo način, da nas zamamijo za nove telefone: tehnologija pa po drugi strani napreduje in se spreminja iz dneva v dan. Tako smo že popolnoma navajeni, da imamo na voljo ogromno nove ponudbe mobilnih naprav različnih proizvajalcev.

Že leto 2021 je bilo razburljivo kar se tiče novih telefonov. Srečali smo se z kar nekaj novostmi – enih bolje, drugi slabše sprejetih na trgu. Od kamere pod zaslonom, 120-vatnega polnjenja, do zložljivih mobilnikov.

Če je bilo leto 2021 na področju telefonov razburljivo, smo lahko na podlagi začetka leta 2022 opazili, da bo to leto še razburljivejše!

V februarju je tako že zasijal Samsung z novo serijo Galaxy S22. Pričakujemo pa še veliko novega in zložljivega, kot glavno novost na tržišču telefonov.

V drugi polovici leta 2022 lahko pričakujemo naslednje top modele telefonov.

Vsi smo že navajeni na Applove vsakoletne nove različice… TUDI LETOS JE TUKAJ NOVI APPLE IPHONE 14

Nekateri bodo rekli »Spet nov model iPhona.«, »Isti kot vsi modeli prej.« Takoj za iPhonom 13, ki je prišel na tržišče leta 2021, smo seveda kmalu pričakovali novo serijo Applovih telefonov. In res je! Serijo Apple iPhone 14 lahko pričakujemo že kmalu.

iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max naj bi dobila nov dizajn. Predvsem vidno bo, da ta dva modela ne bosta imela »črne zareze« na vrhu zaslona. Namesto tega bo zaslon imel dizajn »tabletka + luknja«, kot je prikazano na spodnji sliki. Te dve specifiki sta nujni za Face ID in »selfie« kamero.

iPhone 14 mini nebo, nadomestil pa ga bo iPhone 14 Max – osnovni iPhone z velikim, 6,7-inčnim ekranom. Enako velikost bo imel iPhone 14 Pro Max. Medtem ko bosta iPhone 14 in 14 Pro bila 6,1-palčna modela. Izboljšano naj bi imel tudi kamero s kar 48 MP, ki je proti zdajšnjimi 12 MP velik preskok.

Prav tako bosta iPhone 14 Pro in Pro Max imela čip A16, medtem ko bosta iPhone 14 in 14 Max vsebovala isti čip kot letošnji iPhone 13 – A15 Bionic.

Še ena novost Appla - različica že poznanega modela  APPLE IPHONE SE 3

Med novimi modeli Appla je najbolj pričakovan iPhone 14, vendar letos bomo dobili tudi naslednika iPhona SE (2020) – iPhone SE 3.

Domnevno bo zgrajen na ohišju iPhona 11, oblikovno pa bo povzet po iPhonu XR. Poganjal naj bi ga procesor A15 Bionic (enak, kot pri iPhonu 13). Ponujal naj bi LCD zaslon in s tem bi bil tudi zadnja naprava z LCD na trgu. Podpiral bi tudi 5G, ekran pa bi bil 4,7-inčni. Prav to pa naj bi bila konkurenčna prednost, sploh če vemo, da iPhona 14 mini ne bo.

Google brskalnik, to že. Kaj pa nov telefon GOOGLE PIXEL 7?

Google Pixel 7 naj ne bi izšel pred oktobrom 2022. Vseeno pa je znanih že kar nekaj podrobnosti o novem modelu telefona.

Google je že zelo drastično spremenil serijo Pixel 6, zato se Pixel 7 ne bo tako spremenjen. Prav tako bo po vsej verjetnosti prišel le en model, torej Pixel 7 Pro ne bo.

Prva lastnost bo nadgradnja procesorja Google Tensor. Pixel 7 Pro naj bi imel 6,7-6,8-palični ukrivljen zaslon z eno »selfie« kamero, nameščeno na sredini. Zaslon bo OLED z visoko stopnjo osveževanja. Dimenzije Pixel 7 Pro naj bi bile 163 x 76,6 x 8,7 mm (11,2 mm na izboklini kamere).

Mogoče malo manj znan, pa vseeno vreen predstavitve: IQOO NEO6

iQoo bo na tržišče prišel z novim iQOO Neo6, kateri prinaša najboljši Qualcommov nabor čipov – Snapdragon 8 Gen 1. Zaslon AMOLED je 6,62-palični s hitrostjo osveževanja 120 Hz in hitrostjo vzorčenja na dotik 1200 Hz.

Telefon bo imel odlične specifikacije za vse ljubitelje fotografije. Na sredini ima 16 MP »selfie« kamero, na zadnji pa kar 64 MP glavno kamero, 12 MP ultra širok zatič in  2 MP globinskega pomočnika. Pomembno je omeniti tudi hitro polnjenje baterije, ki vas bo v 19 minutah ponesla iz 20% na 80%.

Kakšen bi bil pa vaš popolni telefon?

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne