Plačaš 2, dobiš 3! Ob naročilu 3 artiklov, najcenejšega podarimo! KODA: kupis2dobis3

Ovitki za telefone

0

To je novi Samsung Galaxy A40

To je novi Samsung Galaxy A40

To je novi Samsung Galaxy A40

Sansung Galaxy A40 je najbolj kompakten telefon Samsung serije A. Uteleša vse najboljše, kar se tiče telefonov srednjega razreda. Je kompakten, dobro uravnotežen mobilni telefon s super zaslonom AMOLED, ki služi kot ključna prodajna točka in glavna prednost pred svojimi neposrednimi tekmeci.

Zaslon je velik 14,9 cm (5,9''). Zagotavlja ostrejši kontrast in izjemne dinamične barve za odlično doživetje gledanja. Zaslon sega od roba do roba in je skoraj brez okvirja. Ta zaslon omogoča ogled podrobnosti vseh vizualnih vsebin, od glasbenih posnetkov do najnovejše serije. Enako velja za minimalno svetlost, ki se zniža na 1,7 cd:m2. Odbojnost je precej omejena (45%). Tudi njegova resolucija naredi navigacijo zelo prijetno in taktilna zakasnitev je dovolj zadržana (79 ms), da ni vidna. Kar se tiče berljivosti je le ta zelo dobra (v zahvalo Oledu) in maksimalni svetlosti 487cd:m2.  Telefon lahko brez težav gledate na zaslon. Vidni koti so zelo dobri.

Fotografija ni neuporabna, vendar se je potrebno izogibati pogledu preveč od blizu. Snemate lahko do polne visoke ločljivosti.

 

Pametni telefon poganja operacijski sistem Android 9.0 Pie. Za izjemno zmogljivost in odlično delovanje poskrbi 8-jedrni procesor Exynos 7885. Kot bonus ponuja tudi ultra širokokotno kamero, ki je v tem segmentu redka. Ta telefon bi lahko bil eden najbolj uravnoteženih telefonov srednjega razreda, ki naj bi se uvrstil na nakupovalni seznam.

Telefon podpira 15W hitro polnjenje, ki je tako visoko kot Galaxy S10 serija. Pametni telefon je izredno varen. Odklenete ga lahko s tehnologijo prepoznave obrazov. Opremljen je z GPS-om, merilnikom pospeška in kompasom.

Za njegovo odlično delovanje poskrbi 3100 mAh baterija s katero boste imeli ves dan energijo za klicanje in predvajanje video vsebine. Ta baterija zagotavlja ustrezno avtonomijo, vendar nekoliko nižjo kot jo ponuja konkurenca. Na nekem testu avtonomije doma, kjer so zvečer brskali po spletu, izvajali streaming, etc. je telefon deloval 15 ur. V praksi A40 zagotavlja dan in pol avtonomije, če ne boste preveč silili. Da bi dobili predstavo, telefon izgubi približno 10 % baterije na YouTube posnetku ene ure. Napajanje s to baterijo poteka od 0-40 % v 30 ih minutah. Za doseganje 80 % potrebujemo še pol ure. V manj kot uri in pol napolnite telefon 100 %.

Nov Galaxy A40 se ponaša z dvema zadnjima kamerama (16+5 MP) in zmogljivo sprednjo kamero (25 MP) za izjemne fotografije. S funkcijo Live focus lahko poudarite izbran element. Funkcija Scene Optimizer prepozna in optimizira 20 prizorov. Funkcija Flaw Detection pa poskrbi, da so vaši posnetki vedno popolni. S sprednjo kamero lahko posnamete čudovite sebke.

Ponoči je veliko manj veličastno. Glajenje je še bolj prisotno, ne moremo se znebiti zrna, ki škoduje kakovosti slike. Ravnovesje beline slabo nadzoruje celotno sliko in obarva nekatere barve. Glavne črte slike so pravilno obnovljene, vendar ni potrebno iti iskati preveč podrobnosti. Kakorkoli, konkurenca ni veliko boljša.

Prednja kamera je precej dobra pri dnevni svetlobi in elegantno postavlja predmet naprej z lepim kontrastnim nadzorom in dobro stopnjo podrobnosti.

Telefon brez težav snema v polni visoki ločljivosti in dobro obdeluje samodejno ostrenje.

Je eleganten, tanek, čudovit. Preprosto ustvarjen, da izstopa. Hrbtna stran iz plastike se udobno prilega eni dlani. Vsak kot predstavlja osupljivo oblino. Njegova energija in zmogljivost omogočata nemoteno delovanje. Garancija izdelka je 2 leti.

Telefon Samsung Galaxy A40 stane manj kot 300 € in je cenovno dostopen. Samsung je izdelal lep, kompakten, pametni telefon.

V Galaxy A40 najdemo isti mobilni čip, kot je Galaxy A8, ki je izšel leta 2018. Komponenta ni nujno optimalna, vendar zagotavlja precej sprejemljivo zmogljivost, zlasti s 4 GB pomnilnika RAM. Med uporabo nimate občutka upočasnitve.

Ogrevanje tudi ostaja povsem razumno, saj nikoli ni več kot 35 ° C na površini. Zelo sprejemljiva temperatura, ki ne bo cvrla vaših prstov.

V zvezi z video igro bo telefon zlahka uspel zagnati vse 3D igre iz Trgovine Play. Raven grafike ni nujno na vrhu vrha, vendar ostaja zelo pravilna in fluidnost je ves čas brezhibna.

Izhod za slušalke Galaxy A40 je zasluga močnega in precej čistega signala, a žal je ločevanje kanalov malo zmedeno. Dinamični razpon (razlika med najšibkejšimi in najmočnejšimi zvoki) pa je zelo izrazit.

Če imate na ušesih slušalke, razmislite o aktiviranju možnosti Dolby Atmos, ki glasbi daje več moči. Opazno je izboljšanje udobja pri poslušanju.

Edini zvočnik, ki je prisoten na spodnjem robu mobilnega telefona, povrne izjemno ozek signal in se osredotoča izključno na visoke medije. Lahko gledate YouTube videoposnetke in vzpostavite brezžične klice.

Samsung je opremil vso svojo Galaxy serijo z vmesnikom One UI, ki ga najdemo na določenem Galaxy S programu. Program, ki je bil zelo blizu Androidu, "izdelanemu" v Googlu, vendar je kljub temu nekaj majhnih estetskih prilagoditev in poudarek na uporabi z eno roko. Ergonomsko je preprost in enostaven, nekatera navidezna namizja se držijo bližnjic in pripomočkov aplikacij, predala za aplikacije in plošče za bližnjice/obvestila.

Samsung je namestil tudi nekatere domače funkcije, kot je možnost "kloniranja" aplikacij za povezavo z dvema ločenima računoma ali za nadzor nekaterih funkcij z gibi na zaslonu ali senzorju prstnih odtisov.

Telefon je zelo lep, zahvaljujoč svojemu sorazmernemu formatu. Samsung Galaxy s težo 141,5 gramov je popolnoma lahek v naši dlani. Poleg tega opazimo diskretno zarezo na sprednji strani telefona, ki je zelo podobna tisti pri Galaxy A50. Spodnja meja je dobro vidna, vendar ne šokira, še posebej ne v tem cenovnem razponu.

Na hrbtni strani plastični hrbet s steklenim učinkom projektira čudovite odseve, a se tudi prehitro umaže. Na spodnjem robu smo upravičeni do USB-C in 3,5 mm priključka.

Gumbi za zaklepanje in nastavitev glasnosti so na desni strani, nasproti dvojnega predalčka za nano SIM kartico + microSD.

Telefon je moderen, prijeten, prilagodljiv.

Telefon je primeren za vse uporabnike, ki iščejo pametni telefon, ki ni prevelik in ki ni predrag. Samsung Galaxy A40 ponuja dobro razmerje kvalitete in cene.

Nekaj osnovnih podatkov  in pozitivnih lastnosti o Samsung Galaxy A40:

Brezkončni 14,9 cm (5,9”) U AMOLED zaslon ali dobro kalibriran zaslon

25 MP sprednja kamera

64 GB internega spomina

Dvojna zadnja kamera

8-jedrni procesor z 1,8 + 1,6 GHz

Čas pogovora do 1080 minut

Operacijski sistem Android 9 v slovenščini

Brezkončni-U dinamični FHD+ Super AMOLED zaslon, diagonala 14,92 cm (5,9"),   ločljivost (2340 x 1080 točk, 438 PPI)

 Deluje z nano SIM-kartico

Vložišče za dodatno kartico SIM ali spominsko kartico mikro SD

Kakovostna gradnja

Kakovosten izhod za slušalke

Hitro polnjenje

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne