Plačaš 2, dobiš 3! Ob naročilu 3 artiklov, najcenejšega podarimo! KODA: kupis2dobis3

Ovitki za telefone

0

6 Najbolj vročih telefonov 2020!

6 Najbolj vročih telefonov 2020!

Z današnjo hitrostjo razvoja pametnih telefonov se vedno najde nekaj, kar čaka na nas na obzorju. Še preden ste slišali za izdajo novih slušalk, že so prišle na trg naslednje slušalke, ki so po zmogljivosti presegle prejšnje. S tako hitrim tempom je kdaj posebej težko slediti novicam in novim izdelkom, ki se pojavljajo vsepovsod, a vendarle Vam bomo tokrat to delo olajšali s predstavitvijo bodočih »naj-telefonov« v letu 2020. Vso dodatno opreme za omenjene modele boste kmalu lahko našli v naši ponudbi!

 

Samsung Galaxy S20 & S20+ & S20 Ultra

Med privrženci Samsungovih naprav se že kar nekaj časa pretakajo govorice o Samsungovih telefonih v prihajajočem letu 2020. Pri Samsungu se po poročanju mnogokaterih medijev to leto ne bodo toliko obremenjevali z izgledom naprave, temveč z njeno uporabnostjo ter zmogljivostjo. Poudarek bo na vpeljavi novega tipa omrežja, to je 5G. Navsezadnje pa so pri Samsungu razmišljali o treh različicah modela naprave, pri čemer se bodo razredi imenovali S20, S20+ ter S20 Ultra. Razlog za ta način marketinga izvira v poskusu zajema čim večjega kosa populacije kupcev. Prve izdaje teh mobilnih naprav so predvidene okoli 11. februarja.

Slika : Predvideni Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy Z Flip

Verjeli ali ne, Samsung ima v svojih rokavih še enega aduta to leto. Prvič se bo v javnost vpeljal primer telefona, ki ga je mogoče prepogniti. Pri Samsungu stavijo na svojega aduta že od davnega leta 2014, ko so prvič zastavili koncept telefona, vendar od takrat ni nikoli zacvetel v praktični in javno-širši uporabi. Prepogljiv mobilnik po segal kar neverjetnih 17,5 centimetrov po diagonali. Prav tako bo opremljen z najmodernejšo opremo, tj. Qualcomm Snapdragon 855.

Slika : Predvideni Samsung Galaxy Z Flip

 

Nokia 8.2 5G

Nokia in Qualcomm se že kar nekaj časa pogovarjata o cenovno dostopnih 5G napravah osnovanih na osnovi Qualcomm Snapdragon 7 serije. Vemo, da bodo te naprave stopile v javno uporabo proti koncu 2020, vendar ne vemo veliko o le-teh napravah, ki jih naj bi jih ponujali. Zagotavljajo zelo hitro povezavo do internetih omrežij. Najverjetneje v tem trenutku je, da se bo 5G Nokia telefon pojavil na konferenci MWC 2020.

Slika : Predviden Nokia 8.2 5G

Xiaomi Mi 10 & Mi 10 Pro

Xiaomi je že potrdil vstop novega telefona na javno tržišče in po na voljo uporabnikom v tretji četrtini tega leta. Prav tako so razkrili, da bo Xiaomi Mi en od prvih telefonov, ki bo uporabljal arhitekturo Snapdragon 865, najnovejšega procesorskega gonilnika. Najprej bo izšel na Kitajskem v januarju tega leta, kasneje pa tudi globalno v februarju. Ne smemo pa pozabiti na velik preskok Xiaomi Mi telefonov, ki ponujajo Pro model telefona z 108-megapiksel fotoaparatom in navadno 64-megapiksel fotoaparatom. Te naprave naj bi zajele še največje možne podrobnosti v naravi in naj bi vstopile v uporabo tudi pri nekaterih inštitutih po svetu za namen zajemanja grafičnega gradiva.

Slika : Predviden Xiaomi Mi 10& Mi 10 Pro

LG G9 ThinQ

LG G9 ThinQ naj bi po vseh namigih izšel v drugi četrtini tega koledarskega leta in naj bi po mnenju mnogih kritikov predstavljal največjo konkurenco med starimi konkurenti. Zaslon naj bi obsegal 14,4 cm po diagonali, izgled zaslona pa naj bi povzeli po predhodniku – LG G8. Spremenili naj bi le kvaliteto fotoaparata na ozadju. Izboljšali naj bi tudi izostritev le-tega do take mere, da je razvidna prav vsaka podrobnost. Usmerili pa so se tudi na izboljšavo uporabniške izkušnje, kjer doslej LG ni prebil ledu na področju konkurenčnosti. Vendar nekateri kritiki opozarjajo na napihovanje praznega balona, kjer podjetje želi le navdušiti potencialne kupce.

Slika: Predviden izgled LG G9 ThinQ

Apple iPhone SE 2/iPhone 9

Mnogi oboževalci Applovih izdelkov po svetu se komaj zadržujejo, saj naj bi v svet mobilnih naprav vstopil nov iPhone – tj. iPhone 9. Govorice niso povsem potrjene s strani samega podjetja, a vendar naj bi nekdo izmed notranjih sodelavcev to skrivnost izdal javnosti. Tokrat se bodo pri Applu osredotočili na cenovno dostopnost, kar je po mnenju mnogih kritikov iOS naprav velik korak naprej za tako podjetje, ki je do sedaj prodajalo cenovno težje dostopne telefone in tudi ostale naprave, denimo dlančnike ipd.

Slika: Predviden izgled iPhone 9

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne