Olajšajte si življenje s pametno zapestnico! Preveri široko izbiro pametnih zapestnic in ur!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Prikazanih 1 - 24 od 181 izdelkov   | Prikaži vse
Razvrsti po:
Prikazanih 1 - 24 od 181 izdelkov

Preklopni ovitki za Samsung Galaxy A50

Preklopni ovitek je še vedno najbolj klasična oblika zaščite za mobilne naprave. Stranke se zelo pogosto odločajo zanje, saj nudijo maksimalno zaščito pred poškodbami. Preklopni ovitek varuje cel telefon, tudi ekran, zato ne boste imeli skrbi pred nepotrebnimi poškodbami in stroški. Maksimalno zaščito omogoča tudi magnetno zapiranje, ki preprečuje odpiranje ovitka in možnosti za poškodbe. Zelo priročen je tudi pri otrocih in najstnikih, ki se jim hitro pripeti kakšna poškodba telefona. Preklopni ovitki so iz kakovostnega umetnega usnja, nudijo vrhunsko zaščito in so res priročen vsakdanji spremljevalec.

Mehki ovitki za Samsung Galaxy A50

Gumijast ovitek je zabaven, zanimiv,učinkovit in preprost za uporabo. Učinkovito bo zaščitil ohišje in robove vašega telefona, ob padcih na ravne površine pa bo zaščiten tudi ekran, saj oblika ovitka sega nekaj milimetrov čez sprednji rob telefona. Gumijasti ovitek tako ne bo motil uporabe telefona, hkrati pa mu bo nudil zaščito pred poškodbami. Narejen je iz kakovostne TPU gume, ki je znanstveno testirana in se zaradi svoje prožnosti popolnoma oprime vaše naprave in jo varuje. Ovitek je tanek in enostaven za namestitev in vas gotovo ne bo razočaral.

Platični ovitki za Samsung Galaxy A50

Plastičen ovitek je idealen za tiste, ki želite ohraniti videz svoje naprave, imeti dostopen zaslon in hkrati brezskrbno uporabljati telefon. Poškodbe se hitro zgodijo in današnje pametne naprave dosegajo že precej visoke vrednosti, zato se ne splača tvegati, saj je strošek ovitka zanemarljiv. Plastičen ovitek ščiti ohišje in robove telefona, ker pa sega nekoliko čez prednjo stran telefona, pa je ob padcih na ravne površine zaščiten tudi ekran. Tako lahko kljub ovitku nemoteno uporabljate telefon, da maksimalno zaščito pa na ekran  namestite še zaščitno steklo.

Ovitki Vodne bleščice za Galaxy A50

Ovitek z vodnimi bleščicami je nekaj posebnega. Izberejo ga tisti, ki radi poudarijo svoj osebni stil in jim ovitek predstavlja tudi modni dodatek. Bleščice so vedno v trendu in s tem ovitkom ne morete zgrešiti. Narejen je iz tanke in upogljive TPU gume, ki je napolnjena s tekočino z bleščicami, kar da vašemu telefonu privlačen motiv in dodano vrednost. Ovitek vodne bleščice ne bo motil uporabe telefona, saj ne zakriva gumbov, kamere ali vhodov. Zaradi upogljivega materiala se popolnoma prilega vaši napravi ter ščiti ohišje in robove telefona. Ker pa njegova oblika sega tudi nekoliko čez prednji rob telefona, pa je ob padcih na ravne površine zaščiten tudi zaslon. Tako je vaša naprava modna in zaščitena pred poškodbami, vi pa brezskrbni pri uporabi.

Robustni Hybrid ovitki za Samsung Galaxy A50

Ovitek hybrid s svojim kakovostnim materialom dobro ščiti vaš mobilni telefon pred poškodbami. Upogljiva TPU guma se z lahkoto namesti na telefon in poleg ohišja varuje tudi ekran ob padcih na ravne površine, saj oblika ovitka sega nekoliko čez rob zaslona. Priporočamo še namestitev zaščitnega stekla, da zaščitite zaslon pred najhujšimi poškodbami. Oblika ovitka je popolnoma prilagojena vašemu telefonu in ne moti uporabe njegovih funkcij, hkrati pa pušča odkrit ekran. Dobra oprijemljivost materiala pa dodatno preprečuje drsenje telefona iz rok ali gladkih površin. Izbira,ki je ne boste obžalovali.

Zaščitno steklo za Samsung Galaxy A50

Zaščitno steklo za ekran mobilnega telefona je že skorajda nuja. Stroški menjave ekrana so zelo visoki, namestitev zaščite pa po drugi strani zanemarljiva in zelo preprosta. Za preprečitev poškodb ekrana priporočamo zaščitno steklo "Nuglas" 3D, ki je trenutno najmočnejše steklo na tržišču. Dosega trdnost 9h, za večjo gladkost pa je obdelano s posebnim premazom proti prijemanju prstnih odtisov. Zlahka se ga namesti in ne ustvarja nadležnih mehurčkov.

Ovitki za Samsung Galaxy A50. Iščete ovitek ali etui za tvoj Galaxy A50? Pri nas lahko izbirate med preklopni, gumijasti, trdi in še mnogo drugi ovitki na enem samem mestu. Kvalitetno a hkrati cenovno ugodno! Izognite se dragim popravilom in si kupite zaščito za vašo napravo!
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačan dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice

© 2016 - 2019 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.