Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

0

Košarica je prazna ;(

Brezplačna dostava za nakup nad 35 EUR

Ovitki za telefone

Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1
Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1 Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1 Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1 Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1 Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1

Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi Pocophone F1

Če so praske in razpoke na vašem zaslonu stalnica, vam priporočamo zaščito s kaljenim zaščitnim steklom. Gre za trenutno najmočnejše steklo na tržišču, ki spada v sam vrh kakovosti in omogoča premuim zaščito s trdnostjo 9H. S tem se izognete tudi nepotrebnim stroškom menjave zaslona ali celo ekrana. Zaščitno steklo je narejeno iz čisto pravega obdelanega stekla ter je na otip izjemno gladko. Za prstne odtise vam ni treba skrbeti, saj je površina stekla obdelana s posebnim premazom, ki onemogoča oprijemanje. Njegova namestitev je izjemno enostavna, saj Japonska samodejna tehnika lepljenja omogoča takojšen oprijem naprave. Tako lahko samo v nekaj minutah trajno zaščitite svoj zaslon pred poškodbami in brezskrbno uporabljate svojo napravo.

Navodila za uspešno pritrditev:

Za maksimalno učinkovitost zaščite vašega zaslona je izjemno pomembno, da zaščitno steklo pravilno namestite. Najprej je treba zaslon skrbno in temeljito očistiti s čisto brisačko ali krpico. Ta korak je najpomembnejši, saj lahko ostanek prahu ali kakršnekoli umazanije prepreči uspešno namestitev zaščitnega stekla, zato mu res posvetite pozornost in skrbno preglejte, da je zaslon res temeljito očiščen. Iz zaščitnega stekla nato odstranite folijo in steklo počasi ter previdno namestite na telefon. Za namestitev stekla imate na voljo samo en poizkus, saj se ob ponovnem poskusu lepilo vnovič ne bi prijelo na napravo. Zato bodite pri nameščanju stekla natančni. Ko je steklo nameščeno na napravo, na sredini stekla z enim prstom dobro pritisnite, da odstranite vse mehurčke. Na koncu z dlanjo še enkrat počasi podrsajte po celotnem steklu, da bo res trdno nameščeno in zaščita zagotovljena.

Lastnosti:

  • trdnost 9H
  • izjemna zaščita
  • nespremenjena odzivnost na dotik
  • Oleophobic premaz proti prstnim odtisom in madežem
  • debelina 0,3 mm
  • enostavna namestitev, brez lepila
Ni na zalogi

Spletna cena: 10,23€
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 35€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2020 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne